Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güvenirkitapın, için, isimsiz, olmak, olmakmustafa, sefa, tanıtımı, yok

İsimsiz 'Var Olmak İçin Yok Olmak'-Mustafa Sefa Güvenirkitapın Tanıtımı

Eski 07-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İsimsiz 'Var Olmak İçin Yok Olmak'-Mustafa Sefa Güvenirkitapın Tanıtımı

İsimsiz 'Var Olmak İçin Yok olmak'-Mustafa Sefa Güvenir

İkinci Adam Yayınları
Baskı Tarihi: Ocak 2011
168 sayfa

linizde tuttuğunuz bu kitap sizi sarsacak Alışkın olmadığınız bir senaryonun parçası olmanın verdiği endişe, henüz tanımadığınız ancak sokaklarda yaşanan gerçeklerin kanınızı donduran silüetleri, umut, acı, özlem, kimlik arayışı, korku, gerilim
Rahatlık çemberinden kısa bir süre de olsa ayrılmayı göze alabilecek cesaretli insanlar bu kitabı heyecanla okuyacaklar
Bu an siz ilk sayfayı çevirdikten sonra bir daha geri gelmeyecek Siz de aynı siz olmayacaksınız Zaman kaybetmemelisiniz Sizi bu gizeme davet eden "İsimsiz" ile baş başa bırakıyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com