Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, için, kurtulmak, küfürden

Küfürden Kurtulmak İçin Dua

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Küfürden kurtulma duası,Küfürden kurtulmak için okunan dua

Küfürden kurtulmak için duâ

Erkek veya kadın olsun, her Müslümanın, her sözünde, her işinde, Allahü teâlânın emrlerine, yanî farzlara ve yasak ettiklerine yanî harâmlara uyması lâzımdır Bir farzın yapılmasına, bir harâmdan sakınmağa ehemmiyyet vermiyenin îmânı gider, kâfir [Allahın düşmanı] olur Kâfir olarak ölen kimse, kabirde azâb çeker Âhıretde Cehenneme gider Cehennemde sonsuz yanar Af edilmesine, Cehennemden çıkmasına imkân ve ihtimâl yoktur

Kâfir olmak çok kolaydır Her sözde, her işde kâfir olmak ihtimâli çokdur Küfrden kurtulmak da çok kolaydır Küfrün sebebi bilinmese dahî, hergün bir kerre, “Yâ Rabbî! Bilerek veyâ bilmiyerek küfre sebeb olan bir söz söyledim veyâ bir iş yapdım ise, nâdim oldum, pişmân oldum Beni af et” diyerek tevbe etse, Allahü teâlâya yalvarsa, muhakkak afv olur Cehenneme gitmekden kurtulur

Cehennemde sonsuz yanmamak için, hergün muhakkak tevbe etmelidir Bu tevbeden dahâ mühim bir vazîfe yokdur Tekrâr bildirelim ki, kul hakkı bulunan günahlara tevbe ederken, bu hakları ödemek ve terk edilmiş namazlar için tevbe ederken, bunları kazâ etmek lâzımdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-28-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

güzel sözler allah hepimizden razı olsun insallah

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com