![]() |
Kim Ne Yapsın Benim Anılarımı? |
![]() |
![]() |
#1 |
emreduman
|
Kim Ne Yapsın Benim Anılarımı?yaa yani hep derler yaa hayatımı yazsam kitap olur diye işte aslında benim ki tam öyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sadece kötü olay yaşamadım ben tabi ki :) biliyosunuzdur önceden anadolu lisesi sınavları ilkokuldan sonra yapılıyordu ve ben o sınava en son giren insanım,böyle şanslı birde insanım :) aynı insanlarla tam 7 sene mi,hatta çoğuyla da tam 12 senemi paylaştım ![]() ![]() ![]() ![]() lise 1deyiz dersimiz biyoloji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biliyorum belki biçoğunuz bu olaya gülmedi ama gelin birde benden benim ağzımdan dinleyin olayı:))eminim en ciddiniz bile yerlere yatacak:)) daha neler neler?? eğer bu yazdıklarım tutulursa devamını yazacam inş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bessraa
|
![]() yaaaa hayatta chok şeler yaşanıo bunların bilinçli bi şekilde üstesinden gelmek grekir brawo sni tebrik ediorum hayatta işallah hep başarılı olursun bu arada yasık hocaya yaaaaaa;))ama bayaaa komediymiş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Ne yaptın öyle hocanın kalbine indirecen ya güzel paylaşım eline sağlık
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
tatia27
|
![]() herkesin anlatacak ve roman olacak bi hikayesi vardır bence ama paylaşımını çok güzel buldum eminimki kötü şeyler iyi şeylere göre insanı daha çabuk olgunlaştırır bak daha 20 yaşında kocaman bir delikanlı olmuşsun tbr arkadaşım allah yolunu açık sabrını daim etsin
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
selin
|
![]() bence böyle uzun şeyler yazılmasa çok daha iyi olucak yani vakit kaybı sırf senin bir anını okuyacağım diye hiç 20dk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
sawman
|
![]() burası herkesın fikirlerıne acık bı forum onun icin arkadaslarınızı elestırmeyın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Hay hay, tekrarlamam bunu bir daha ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|