Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anılarımı, yapsın

Kim Ne Yapsın Benim Anılarımı?

Eski 10-02-2006   #1
emreduman

Kim Ne Yapsın Benim Anılarımı?

yaa yani hep derler yaa hayatımı yazsam kitap olur diye işte aslında benim ki tam öyle20 yaşında olmama rağmen hayatta yaşanılacak birçok şeyi ben yaşadımyaşadıklarımın basit şeyler olduğunu sanmayın!!!örneğin ilkokul 1de ilk kız arkadaşımın olması ve o da ilk öptüğüm kız olmasıdüşünün bi insanın aklı başka organıyla ilkokul 1de yer değiştiriyosa geriye kalan 13 yıllık zaman diliminde yaşadığım anılar hattinden fazlabakmayın ilk anlattığım konunun kız meselesi olduğuna sadece anı diye anlattımtabi ki yaşadığım olayların hepsi kesinlikle kız meselesi değil!!mesela siz hiç 8 yaşınızda herşeyden çok sevdiğiniz 6 yaşında ki kardeşinizi kaybettiniz mi?? veya bir trafik kazasından tüm ailece komaya girmiş bi şekilde çıktınız mı??dayınız öldüğünde annenizin o haberi telefonda aldığında yanında evde sadece hiç siz kaldınız mı??ben kaldım!!Allah kimseye vermesinAminannem o an aklı yitirdi ve kendine gelmesi 1 seneye yakın bi süre aldı(tabi ki etkileri uzun sürdü)
sadece kötü olay yaşamadım ben tabi ki :)
biliyosunuzdur önceden anadolu lisesi sınavları ilkokuldan sonra yapılıyordu ve ben o sınava en son giren insanım,böyle şanslı birde insanım :)
aynı insanlarla tam 7 sene mi,hatta çoğuyla da tam 12 senemi paylaştımdoğal olarakta birbirinden çok anım oldubir tanesini sizinle paylaşayım:
lise 1deyiz dersimiz biyolojibiyoloji hocamız tam bir erkek düşmanı bayan hocaçok ayaklıları işliyoz,hoca örnek olsun diye bi şişe içine çıyan koyup getirmişsonra da uyardı bu çıyan zehirli parmağınızı şişeye sokmayın diye:)bizim arkadaşlar sırayla bakıyo sınıftaama tabi ki doğru durmuyolar şişeyi sallayıp hayvanı kızdırıyolarbu arada ismi lazım değil bi erkek arkadaş bakıyodu,sonra Allah ne yapacağımı buldum dedibir iğneyle elini kanattı daha sonra da hocaya hocam çıyan elimi soktu deyince hoca panik oldu ve direk müdür yardımcısının yanına gittiler:) ama bizim müdür yardımcısıni da bi görün,neyse görmeyin daha iyi çünkü göz zevkiniz bozulur:) çok asabi biriyditabi ki hoca onun yanına götürünce arkadaş şaka yaptım diyemedi:)bunu acilen devlet hastanesine götürdüler:)panzehirin kayseri de olmadığını söylemişler fakat yarına ankaradan gelir hemde 1 gün hastanede gözaltında olsun demişler:)tabi ki ertesi gün panzehiri arkadaşa sokmuşlar:)ama bu arada derste biyoloji:)bizde sırf matrak olsun diye arkadaşın sırasına ölmüş gibi çiçek koyduk,arkadaşın resmini koyduk:)hoca sınıfa bi girdi ama rengi falan değişti sonra da yapmayın böyle çocuklar yaa demesin mi gözleri dolarak:)orda koptuk zaten:)hoca gözleri dolunca sınıftan koşarak çıktı:) bu olayın üzerinden 2sene geçmişti ki aynı hoca lise 3de dersimize yine geldi:)nerden açıldıysa konu o güne geldi:)sonra bizler hocanın olayın şaka olduğunu öğrendiğini zannederek konuyu açtık ve nasıl kandırdık hocam ama sizi deyince:))ne kandırması dedi?hocam o şakaydı,siz bana şaka mı yapmıştınız,:))deyince o an orda bu olayı bilen kaç kişi varsa hepsi orda yıkıldı:))
biliyorum belki biçoğunuz bu olaya gülmedi ama gelin birde benden benim ağzımdan dinleyin olayı:))eminim en ciddiniz bile yerlere yatacak:))
daha neler neler??
eğer bu yazdıklarım tutulursa devamını yazacam inş

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2006   #2
emreduman

dediğim gibi kim ne yapsın benim anılarımı
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2006   #3
bessraa

yaaaa hayatta chok şeler yaşanıo bunların bilinçli bi şekilde
üstesinden gelmek grekir
brawo sni tebrik ediorum hayatta işallah hep başarılı olursun
bu arada yasık hocaya yaaaaaa;))ama bayaaa komediymiş

TaPaRsAn TePiLiRsİn , TePeRsEn TaPıLıRsIn
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-30-2006   #4
Gözyaşı

Ne yaptın öyle hocanın kalbine indirecen ya güzel paylaşım eline sağlık

Eski 11-30-2006   #5
tatia27

herkesin anlatacak ve roman olacak bi hikayesi vardır bence ama paylaşımını çok güzel buldum eminimki kötü şeyler iyi şeylere göre insanı daha çabuk olgunlaştırır bak daha 20 yaşında kocaman bir delikanlı olmuşsun tbr arkadaşım allah yolunu açık sabrını daim etsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-01-2006   #6
selin

bence böyle uzun şeyler yazılmasa çok daha iyi olucak yani vakit kaybı sırf senin bir anını okuyacağım diye hiç 20dkmı veremem
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-02-2006   #7
İSİMSİZ KARANLIK

Alıntı:
selin tafarından gönderildi
bence böyle uzun şeyler yazılmasa çok daha iyi olucak yani vakit kaybı sırf senin bir anını okuyacağım diye hiç 20dkmı veremem
Öyleyse siz okumayın selin İlgilenen birileri çıkıyor gördüğünüz gibi Böyle bir tepki vermenizin gereğini anlayamadım Ayrıca, güzel anı grinmnnn Saygılarımla

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-03-2006   #8
sawman

burası herkesın fikirlerıne acık bı forum onun icin arkadaslarınızı elestırmeyın

Yaşamla ölümü ayıran çizgi
Siyahla beyazı ayıramaz ki
Her yolun sonunda ölüm olsa da
Sevenleri kimse ayırmaz ki

ÇARŞI
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-05-2006   #9
İSİMSİZ KARANLIK

Hay hay, tekrarlamam bunu bir daha Forumunuzda henüz yeniyim, böyle ufak tefek hataları mazur görün
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com