Evlenmek İsteyen Bir Kızın İstekleri |
12-27-2007 | #1 |
mate
|
Evlenmek İsteyen Bir Kızın İsteklerievlenmek isteyen bir kızın istekleri -------------------------------------------------------------------------------- Çok şey istemem, boyu 180 olsun Fazla zengin olmasın umrumda değil, Yetir ki 50-60 milyarı olsun Mesleğe etikete hiç önem vermem, İster mühendis, ister doktor olsun Düğünümde fazla görkem istemem, Yeter ki nikahımız Hilton da olsun Balayımız küçücük bir tatil, Paris te, Roma da, New-York ta olsun Yüzgörümlüğü önemli değil, Ne çıkar, birkaç taşlı pırlanta olsun İstedim ki olmuşken gönlümce olsun Nerede olursa olsun otururum ben, Minicik, 3 katlı bir köşküm olsun Evimde erkeğimin sözü geçmeli, Yeter ki benem de müsaadem olsun Ev işlerimi kendim yaparım, Bana yardım edecek birkaç hizmetçim olsun Yemek hazırlamak ayrı bir zevktir, Pişirecek Bolulu bir aşçım olsun Midem büyük değildir, kuru ekmek yerim, Yeter ki katığım siyah havyar olsun Seyahat etmek en büyük zevkim, Yeter ki arabam Mercedes olsun Yaz tatilim sakin geçmeli, Bunun için Side de bir yalım olsun Soğuk karlı kış günlerinde, Uğrak yerimiz Uludağ olsun Yılbaşı gecesi tek eğlencemiz, Maksim de İborotti konseri olsun Doğum günümü hatırlasın yeter, Yeter ki hediyesi bir yakut olsun Yıldönümümüzü birlikte kutlayalım, Bana hediyesi bir villa olsun Kocayalım onunla aynı yastıkta, Yeter ki yastığımız atlastan olsun Çocuklarımı kendim büyütürüm, Bakacak İtalyan bir dadımız olsun Bundan ibaret bütün isteğim Nice kısmetlerim çıktı da teptim Benim gibi bir alçakgönüllüyü alacak olan, Sadece birazcık sabırlı olsun |
Cevap : Evlenmek İsteyen Bir Kızın İstekleri |
12-27-2007 | #2 |
angelesdream
|
Cevap : Evlenmek İsteyen Bir Kızın İstekleriÇok mütevaziymiş bu kız da42 teşekkürler mate |
12-27-2007 | #3 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Evlenmek İsteyen Bir Kızın İstekleri~~ İnşallah benim karşıma böyle bi tip çıkarda aklını başına getiririm onun xD Şuraya bak yok yakut, yok paris, yok hilton cıkk cıkk cıkk :)) ~~ |
12-27-2007 | #4 |
are-x
|
Cevap : Evlenmek İsteyen Bir Kızın İstekleri
12-27-2007 | #5 |
bukettt
|
Cevap : Evlenmek İsteyen Bir Kızın İstekleriBende mutevazi olmasın pek de mütavaziymiş hanım kzımız25 Böyle tipleri turuşuluk reyonunda bol miktarda görürüz Teşekürler |
12-27-2007 | #6 |
gülgüzeli
|
Cevap : Evlenmek İsteyen Bir Kızın İsteklerigerçekten istekleri sadece bunlarmı yanii ya daha başka şeyler isteseydi bulunması çok zor, parayla olması mümkün olmayan, hatta bazı kişiler için imkansız olan şeyleri taleb etseydibence gerçekten çok mütevaziymiş! paylaşım için teşekkürler matecim
01-04-2008 | #7 |
efobedo
|
Cevap : Evlenmek İsteyen Bir Kızın İsteklerisadece boy kısmını halledebilirim:D gerisiyle işim olmaz
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
01-14-2008 | #8 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Evlenmek İsteyen Bir Kızın İstekleri1,80 tutuyo :D pylşm için thx ellerine ve emeğine sağlık |
01-14-2008 | #9 |
tatia27
|
Cevap : Evlenmek İsteyen Bir Kızın İstekleriarmutun sapı üzümün çöpü diye diye evde kalıyolar zaten ,sevsin ve saysın yeter
01-14-2008 | #10 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Evlenmek İsteyen Bir Kızın İstekleriehu doru :D |
|