Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Edebiyat / Dil Bilgisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anma, çanakkale, günü, ile, ilgili, kompozisyon, zaferi, şehitleri

Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü İle İlgili Kompozisyon

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü İle İlgili Kompozisyon

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günüyle İlgili Kompozisyon
Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü ile İlgili Yazı

Geçilmez Belde Çanakkale
Geçilmez belde Çanakkale Bir vatan için namus için şeref için can verilen belde Çanakkale Yazdırmış atalarımız tarihin en şanlı kösesine "Geçilmez Çanakkale" diye "Çiğnetmeyiz bu toprakları çiğnetmeyiz düşmanın kirli çizmesine" demişler Ayak bastırmayız o gafillere benim şehitler mekânı yurduma demişler

Bu vatanın son umuduydu son kalesiydi Çanakkale Veremezdik onu biz davetsiz gelen zalimlere Namusumuza leke sürdüremezdik biz Çünkü atalarımızdan miras kalmıştı bize bu vatan Sızlatamazdık şehitlerimizin kemiklerini Çelik zırha demirden duvarlara gerdik göğsümüzü İmanımızla yüreğimizle püskürttük yağmacılar ordusunu sürdürmedik kirli ellerini mabedimize

Bir dönüm noktasıydı Çanakkale Avrupalıların deyimiyle "Hasta adam" olan devletimizin son fişini çekip canını almaya gelenlere geçit vermedik Bir serum yani bir can olduk milletimize Türkün yenilmezliğini ve söz konusu vatan olunca yapılabileceğini gösterdik yedi düvele Yazdırdık "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ" diye tarihe İki yüz seksen bin şehidimiz vardı; ama olsun vatan bin değil milyon candan daha kutsaldı bizim için Canımızı verdik kanımızı verdik ama vermedik yurdumuzu zalimlere

Tüm dünya duysun! Türk gençleri olarak biz and içeriz ki kanımızın son damlasına kadar savunacağız bu yurdu Değil yedi on yedi düvel dahi gelse giremeyecekler şehitler mekânı yurdumuza Simdi hep birden haykıralım düşmanımıza: "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com