Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Edebiyat / Dil Bilgisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gelir, ile, ilgili, kompozisyon, sakla, samanı, zamanı

Sakla Samanı Gelir Zamanı İle İlgili Kompozisyon

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sakla Samanı Gelir Zamanı İle İlgili Kompozisyon

Sakla Samanı Gelir Zamanı Konulu Kompozisyon Örneği
Sakla Samanı Gelir Zamanı Kompozisyon Nasıl Yazılır

Bu atasözünün içinde çok büyük anlamlar var
Biz hayatımızda çok şey isteriz, fakat hepsi olmaz Bu yüzden insanın daima sorunları çözmeye hazır olması lazım Herkes bilir ki saman, yani para insan için önemli şeylerdendir Paranın da sonu olur, bu sebepten bir şey yapmadan önce iyice düşünmemiz ve parayı tutumlu harcamamız gerekiyor

Bence şu anda ülkemizde olan sorunlardan biri enerji kaynaklarının kısıtlı oluşudur Çünkü bütün ülkemiz için enerji kaynakları yeterli değil Tabii ki her aile varlık içinde yaşamak istiyor Bu sebepten ben düşünüyorum ki herkesin her zaman, her yerde tutumlu olması lazım

Sadece parayı değil, vaktimizi de idareli kullanmamız gerek, çünkü vakit o kadar çabuk geçer ki hiç anlamazsın Vakit de para gibi kıymetli, bu yüzden bizim durmadan çalışmamız, yeni şeyleri öğrenmemiz gerek Bizim için çok değerli olan zamanın kaybolmaması için gayret etmemiz lazım

Dünyamız için en önemli şey nedir? Tabii ki su! Su insanın hayatında önemli bir rol oynar, çünkü susuz yaşam olmaz Ama bazıları bunu hiç anlamıyor ve onu kullanmayı da bilmiyorlar
Ben açıkça söyleyebilirim ki; dünyada hiçbir şey sonsuza kadar sürmez, yani her şeyin bir sonu vardır Bu yüzden: “Sakla samanı gelir zamanı” demek istiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com