![]() |
Aynanız Ağlıyor mu? |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Aynanız Ağlıyor mu?Duru bir sudan daha derindi ayna ![]() ![]() İlk halini hatırlıyor, kendini göremiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yanı siyah giyindiği gün içi gibi her yeri ışıldıyordu ![]() ![]() Beyaz bir duvara asıldı ![]() ![]() Yaşamın bir penceresi olmuştu ![]() ![]() Ağlayanla ağlıyor, gülenle gülüyordu ![]() ![]() ![]() Maskeli yüzlerin maskesiyle karşılaşmak, yüreklerindeki acımasızlığın riyanın vefasızlığın yüzlerine akseden yönleriyle karşılaşmak kolay değildi ![]() Özellikle geceleri, son ışık da terk edip gittiğinde, ayna sessiz sessiz ağlıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Kimi zaman yalnız başına kaldığında, bir gün dilinin çözülüp kendisine bakanlarla konuşacaklarını karşısında birine söyler gibi kendi kendine konuşuyordu: "Siz insanlar ne tuhafsınız ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün ellerinizi şakaklarına dayayıp karşıma geçseniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorun da içinizde, çözüm de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kalem alıp elinize kendinizi çizseniz yüzünüzü nasıl çizersiniz ![]() Ya benim halim? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nelerinizi görmüyorum ki ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen uyarmak istediğim oluyor sizi, olduğunuz gibi gösteriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Az da olsa gözlerinizin içinin güldüğü oluyor ![]() ![]() Gerçek hayatta yaptıklarınızı romanlarda, hikayelerde, filmlerde bir başkasının yaptığını gördüğünüzde; sanki onları siz yapmamışçasına mağdur olandan yana olup sizi temsil edene kızıyorsunuz ![]() ![]() Ben aynalığımdan utanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kendinize böyle yabancı olmasanız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçinizden birinin dediği gibi Suçlarınız yüzünüzde görünseydi biz aynaları satın almazdınız' Yüzünüzde maske var ![]() ![]() ![]() Görmeyi bilseniz, görmek isteseniz, her biriniz bir ayna ![]() ![]() ![]() Merhametin yokluğu, kıskançlığın hakimiyeti belli olmasın diye ![]() Yalan söyleyen dudaklarınızı boyalarla kapatıyor, kirlenen yüzünüzü fondötenlerle kremlerle örtüyorsunuz ![]() İmrenilecek halinizde yok değil ![]() ![]() Fanilik bazen, ne güzel diyorum ![]() Bir tırtılın kelebeğe dönüştükten sonraki ömrü, gül bahçesinde de geçse en fazla bir gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ben büyüyemem, çoğalamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizin toprak olma hakkınız var ![]() Ayna böyle söylüyor, kırılgan bir yürekle hayata tutunmaya çalışan insanlar gibi, beyaz duvara ufacık bir çiviyle tutunuyordu ![]() Duvar bir gün "yeter" dedi ![]() Çivinin prangasını çözdü ![]() Ayna yere düştü ![]() Kırıldı ![]() Şimdi ayna bir köşede özellikle geceleri, son ışık da terk edip gittiğinde, sessiz sessiz ağlıyor ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Aynanız Ağlıyor mu? |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Aynanız Ağlıyor mu?Gerçekten çok ama çok anlamlı bir hikaye ![]() ![]() Özentilerin hızla çoğalıp, olduğu gibi görünenlerin aynı hızda azaldığı şu ahri zamanda, gerçekten de aynanın karşısına geçip kendini sorgulama cesaretini bulabilmeli insan ![]() ![]() ![]() Ressamın biri uzun uğraşlar sonucu ortaya güzel olduğunu düşündüğü bir eser çıkarır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsan gerçekten de çoğu zaman garip bir varlık oluveriyor ![]() ![]() Bu değerli paylaşımızdan dolayı çok teşekkürler Gülgüzeli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Aynanız Ağlıyor mu?herşeyden önce sevgili [KAPLAN] size çok teşekkür ederim vakit ayırıp okuduğunuz için ve okumakla kalmayıp bi başka hikayeyle de güzellik kattığınız için ![]() sanada çok teşekkür ederim m_r_b okuyan gözlerine sağlık canım benim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Aynanız Ağlıyor mu?çok güzel ve anlamlı bi yazı gerçekten ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Aynanız Ağlıyor mu?black_R-O-S-E,şengül teşekkürler arkadaşlar okuyan gözlerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
|