Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Kadın Sağlığı

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geçer, regl, sancısı

Regl Sancısı Nasıl Geçer

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Regl Sancısı Nasıl Geçer

Regl sancısı nasıl geçer

Regl Sancısı Nasıl Geçer?

Her ay regl yani adet olduğumuz yetmezmiş gibi üstüne bir de sancı çekiyoruz Yengemden öğrendiğim limonlu şerbet sayesinde regl sancılarımdan kurtuldum ve sizinle de paylaşmak istedim

Regl sancısı nasıl geçer diye düşünüyorsanız, bu yazıyı mutlaka okumalsınız!

Malzemeler,

1 su bardağı kaynar su

1 yemek kaşığı şeker

1 adet limonun suyu

Hazırlanışı,

Tüm malzemeleri özellikle şeker eriyene kadar karıştırın

Sıcakken yudum yudum için

Not,

Regl sancısının başladığı an hemen yapıp içerseniz kısa sürede sancılardan kurtulabilirsiniz

Okuyucularımızdan Sevgili Nesrin Hanım Ebe olarak çalışıyor Adet sancısı nasıl geçer konusunda verdiği bilgileri eklemek istiyorum

Ben ebe olarak çalışmaktayım ve bu konuda size birkaç öneride bulunmak istiyorumEğer regl sancınız dayanılmayacak kadar şiddetli oluyorsa regl gününüzden bir-iki gün öncesinden günde 1 adet olmak üzere ağrı kesici alabilirsinizDaha fazla almayınAğrınız şiddetli değilse evde yapacağınız ufak hareketlerle de sancınız geçebilirYere yüz üstü uzanıp eller arkada ayak bileklerinden tutarak beşik gib kendinizi öne arkaya sallayınDaha sonra kendinizi çok yormamak kaydıyla mekik çekebilirsinizBu hareketler kan dolaşımını hızlandıracağı için ağrıyı da giderecektirBaşka bir yöntem ise sıcak uygulamaAyaklarınızın altına 20 dkyı geçmemek şartıyla sıcak su,havlu vs koyabilirsinizAsla belinize veya karın çevrenize sıcak havlu vsdolamayınız bu zararlıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com