Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatı, karayel, kimdir, yaşar

Yaşar Karayel Kimdir Hayatı

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşar Karayel Kimdir Hayatı

Yaşar Karayel Biyografisi

Yaşar Karayel Özgeçmişi

Yaşar Karayel Hakkında Bilgi

Yaşar Karayel Hayatı

Yaşar Karayel (1950 - )

1950 Yılında Tomarza Alakuşak Köyünde doğdu

İlkokulu Alakuşak İlkokulunda, oratokul ve lise öğrenimini Kayseri Sümer Lisesinde tamamladı

Marmara Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesinden mezun oldu

Üniversite yıllarında Fakülte Öğrenci Dernek Başkanlığı ve Milli Türk Talebe Birliğinde (MTTB) öğrenci işleri Müdürlüğü, Basın Yayın Müdürlüğü, Yönetim Kurulu Üyeliği, Teşkilatlardan sorumlu icra Konseyi Başkanlığı, Milli Gençlik Dergisi Yöneticiliği yaptı

Memurluk hayatına İstanbul Vakıflar Bölge Müdürlüğünde Başladı

Fatih Vakıflar Yüksek Öğrenci Yurdunda Müdürlük, Vakıf Gureba Hastanesi Yönetim Müdürlüğü görevlerini yaptı

Kültür Bakanlığı İstanbul İl Kültür Müdürlüğü, Anıtlar ve Müzeler Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanlığı, Başbakan Baş müşaviri ve son olarak Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur Milletvekilliği adaylığı için bu görevden ayrılmıştır

Sosyal faaliyetleri arasında Birlik Vakfı Kurucular Kurulu ve Mütevelli Heyeti Üyeliği, Birlik Vakfı İstanbul Şube Başkanlığı, Fatih Belediyesi Meclis Üyeliği ve Meclis Başkan Vekilliği, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı Üyeliği, Kayseri Tomarzalılar Vakfı Kurucu Başkanlığı, Türkiye Kızılay Derneği Denetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır

Türkiye Mühendisler Birliği onur üyesidir

22 Temmuz 2007 Genel Seçimlerinde Kayseri Milletvekili seçilerek Parlamentoya girmiştir

Karayel evli ve üç çocuk babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com