![]() |
Zeki Gürel Kimdir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeki Gürel Kimdir?Zeki Gürel hayatı,Zeki Gürel ne iş yapar,Zeki Gürel hakkında bilgi,Zeki Gürel biyografi,Zeki Gürel eserleriZeki Gürel eserleri Zeki Gürel Kimdir, Hayatı YARD ![]() ![]() ![]() 1956 yılında Kayseri'ye bağlı Pınarbaşı ilçesinin Büyük Potuklu köyünde doğdu ![]() ![]() Urfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Gülaçan Köyü'nde kısa süren ilkokul öğretmenliğinden sonra kayıt olduğu Hacettepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü 1980'de bitirdi ![]() ![]() Çorum'un Osmancık ilçesinde edebiyat öğretmenliği yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() 1998'de öğretim üyesi olarak geçtiği Kırıkkale Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümündeki vazifesinden istifa ederek ayrıldı (1999) ![]() ![]() ![]() Yüksek lisansını ve doktorasını gazi Üniversitesi'nde yaptı ![]() ![]() Pek çok sanat edebiyat kültür dergisinin yayınlanmasında kurucu idareci yayın kurulu üyesi yayın yönetmeni editör ve teknik sorumlu olarak vazife yaptı (Yeni Divan İlim Teknik Kültür ve İnceleme Sosyal Bilimlerde Araştırma Gök Duygu Kastamonu Eğitim Yeni Kervan Redif/Kastamonu İLESAM Haber Bülteni Kümbet Osmancık Kıvılcım Redif/Bolu Bolu Eğitim) ![]() Pek çok vakıf ve derneğin kuruluşunu gerçekleştirdi ![]() ![]() ![]() ![]() Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Kültür Merkezi Haberleşme üyesi ve Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği'nin (İLESAM) üyesi olan 'in yurt dışında ve yurt içinde yayınlanmış yüzün üstünde makalesi kitap halinde basılmış eserleri bulunmaktadır ![]() ESERLERİ 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() ![]() 8 ![]() ![]() ![]() 9 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 11 ![]() ![]() 12 ![]() ![]() ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
|