![]() |
Mesut Dedeoğlu Kimdir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mesut Dedeoğlu Kimdirmesut dedeoğlu mhp, mesut dedeoğlu kimdir, mesut dedeoğlu hakkında bilgi Mesut Dedeoğlu (d ![]() ![]() Öğrencilik yılları ile beraber özel sektörde yöneticilik yapmaya başladı ![]() ![]() ![]() Niğde Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Şerefli Koçhisar kampüsünde öğretim görevlisi olarak çalıştı ![]() Ankara Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası üyesidir ![]() Birçok gazete ve dergilerde araştırma ve inceleme dalında yazıları yayınlaşmıştır ![]() Araştırma ve inceleme dalında; "KAHRAMANMARAŞ EKONOMİSİ", "DÜNDEN BUGÜNE KAHRAMANMARAŞ" adlı yayınlanmış kitapları vardır ![]() Birçok sosyal, kültürel ve spor amaçlı dernek ve vakıflarda Başkanlık Yöneticilik yapmaktadır ![]() Bunlardan bazıları Kahramanmaraş TÜRK GÜREŞ VAKFI KURUCU ÜYESİ ve yıllarca KAHRAMANMARAŞ ŞUBE BAŞKANLIĞI yaptı ![]() Merkezi Ankara'da bulunan TÜRK GÜREŞ VAKFI Genel Merkezi Denetleme Kurulu Başkanlığı yaptı ![]() ![]() ANGİAD (Ankara Genç İş Adamları Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Sekreterliğini yaptı ![]() ![]() ASİAD ( Ankara Sanayici ve İş Adamaları Derneği ) Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı ![]() ![]() Ankara'da faaliyet gösteren Kahramanmaraş'lılar Vakfının Yıllarca Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Üyeliğini yaptı ![]() 03 Haziran 2004 tarihinde ara seçimlerde "Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkalığına" seçildi ![]() ![]() Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ASBAŞKAN’lığını yaptı ![]() Dünya Görme Engelliler Birliği (IBSA) Futsal (Futbol) Yönetim Kurulu Üyesidir ![]() İngilizce bilen Mesut DEDEOGLU evli ve üç çocuk babasıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|