Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dedeoğlu, kimdir, mesut

Mesut Dedeoğlu Kimdir

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mesut Dedeoğlu Kimdir

mesut dedeoğlu mhp,

mesut dedeoğlu kimdir,

mesut dedeoğlu hakkında bilgi

Mesut Dedeoğlu (d 1960, Kahramanmaraş) İlkokul, ortaokul liseyi Kahramanmaraş'ta tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü bölümünden mezun oldu

Öğrencilik yılları ile beraber özel sektörde yöneticilik yapmaya başladı 1987 yılında serbest ticaret hayatına atıldı Halen Ankara'da iş hayatını idame ettirmektedir

Niğde Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Şerefli Koçhisar kampüsünde öğretim görevlisi olarak çalıştı

Ankara Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası üyesidir

Birçok gazete ve dergilerde araştırma ve inceleme dalında yazıları yayınlaşmıştır

Araştırma ve inceleme dalında; "KAHRAMANMARAŞ EKONOMİSİ", "DÜNDEN BUGÜNE KAHRAMANMARAŞ" adlı yayınlanmış kitapları vardır

Birçok sosyal, kültürel ve spor amaçlı dernek ve vakıflarda Başkanlık Yöneticilik yapmaktadır

Bunlardan bazıları Kahramanmaraş TÜRK GÜREŞ VAKFI KURUCU ÜYESİ ve yıllarca KAHRAMANMARAŞ ŞUBE BAŞKANLIĞI yaptı

Merkezi Ankara'da bulunan TÜRK GÜREŞ VAKFI Genel Merkezi Denetleme Kurulu Başkanlığı yaptı Kahramanmaraş 1998 - 1999 GÜREŞ AĞASI'dır

ANGİAD (Ankara Genç İş Adamları Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Sekreterliğini yaptıDerneğin Yüksek İstişare Kurulu Üyesidir

ASİAD ( Ankara Sanayici ve İş Adamaları Derneği ) Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı Derneğin Yüksek Danışma Kurulu Üyesidir

Ankara'da faaliyet gösteren Kahramanmaraş'lılar Vakfının Yıllarca Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Üyeliğini yaptı

03 Haziran 2004 tarihinde ara seçimlerde "Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkalığına" seçildi 11 Aralık 2004 tarihinde genel federasyonlar seçimnlerinde tekrar "Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığına" seçildi

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ASBAŞKAN’lığını yaptı

Dünya Görme Engelliler Birliği (IBSA) Futsal (Futbol) Yönetim Kurulu Üyesidir

İngilizce bilen Mesut DEDEOGLU evli ve üç çocuk babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com