Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatı, kimdir, yüksel, özden

Yüksel Özden Kimdir Hayatı

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yüksel Özden Kimdir Hayatı

Yüksel Özden,

Yüksel Özden Kimdir,

Yüksel Özden Biyografisi,

Yüksel Özden Hakkında Bilgi

Yüksel Özden Kimdir, Hayatı, Özgeçmişi

Yüksel Özden, 5 Eylül 1963'te Muğla'da doğdu Babasının adı Hüseyin, annesinin adı Saniye'dir Öğretim Üyesi; Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Yönetimi Planlama Bölümü'nü bitirdi Yüksek Lisans ve doktorasını ABD'de Wisconsin Üniversitesi'nde tamamladı Aynı üniversitenin Eğitimde Yeniden Yapılanma Merkezi'nde doktora sonrası çalışmalarda bulundu Değişik üniversitelerde öğretim üyesi olarak görev yaptı 1998'de doçent ve 2000'de profesör oldu

Eğitim Bilimleri ve Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevlerinde bulundu Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğü görevini yürüttü Eğitim, yönetim, liderlik ve değişim-dönüşüm konularında yayınlanan 4 kitabının yanı sıra, alanı ile ilgili çok sayıda kitaba editörlük yaptı, bölümler yazdı 23 Dönem'de NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi oldu Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Özden, evli ve 3 çocuk babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com