Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, büyüksaraç, merve

Merve Büyüksaraç Biyografisi

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merve Büyüksaraç Biyografisi

Merve Büyüksaraç Kimdir

Merve Buyuksarac -Merve Buyuksarac Kimdir - Merve Buyuksarac Biyografisi

Merve Büyüksaraç, Türkiye'nin başkenti Ankara şehrinde doğup büyümüştür2006 senesinde Türkiye Güzeli olarak Türkiye'yi Dünya Güzellik Yarışması'nda temsil etmiştir

TED Kolleji'nden mevzun olmasının akabinde Endüstriyel ve Moda dizayn bölümlerini okuyarak eğitim sürecine devam etmiştir Hobileri arasında resim ve takı yapmak var Sporla da yakından ilgileniyor, basketbol ve voleybol oynuyor Dans'a karşı da özel ilgisi olan Merve özellikle Cha Cha, Rumba ve oryantal danslara karşı meraklı Araba kullanmayı da çok seviyor
Merve Büyüksaraç'ın Boyu 178 CM'dir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com