Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fırat, kimdir, mert

Mert Fırat Kimdir?

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mert Fırat Kimdir?

Mert Fırat hayatı, Mert Fırat hakkında bilgi

Mert Fırat özgeçmişi, Mert Fırat filmleri

Mert Fırat, Ankara Devlet Tiyatrosunda Oynamış ve Tiyatro bölümü mezunu oyuncu

Televizyon Dizilerinde Karizmasıyla boy göstermeye başlaması Bora Karakteriyle oynadığı Bizim Evin Halleri adlı dizidir Ardından İşte Benim adlı diziyle kariyerini devam ettirmiştir İlk sağlam çıkışını, oynadığı Hüseyin karakteriyle Yertsiz Yurtsuz dizisinde yapmıştır Bu diziden sonra ismi anılmaya başlamıştır

Kendisi Oyun Atelyesinin oyuncusudur Soyağacı adlı sinema filmi ilk denemesidir

Binbir gece dizisinde de rol alan yakışıklı karakter Son olarak Atv kanalında yayınlanan Kapalıçarşı dizisinde iyi bir performans göstermekte ve dikkatleri bir kez daha üzerine çekmektedir Bu dizide, birlikte oynadığı oyuncuların kaliteside performansını olumlu etkilemektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com