Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gökhan, hayatı, keserin

Gökhan Keser'in Hayatı

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gökhan Keser'in Hayatı

Gökhan Keser Kimdir

Gökhan Keser Kimdir Biyografi
Gökhan Keser'in Hayatı

Gökhan Keser 9 Eylül 1987 İzmir doğumluGökhan Keser'in Burcu başak Hobileri arasında müzik dinlemek, arkadaşlarıyla ve sevdikleriyle vakit geçirmek ve sahilde yürümek yer alıyorGökhan Keser Açık Öğretim Üniversitesi İşletme bölümünden mezun İlk olarak Selena dizisinde yer alan Gökhan Keser, diziden üç sene önce Grup Mecaz'ın Can Yarim isimli şarkılarının libinde oynamışGökhan Keser Aynı zamanda modellik de yapan Gökhan Keser pek çok projede ve defilede yer almış

Gökhan Keser Disipline çok önem veriyor genç oyuncu, çok çalışmak lazım diyor Aşkı yaşadığım en güzel saf ve temiz duygu" olarak isimlendiriyor Okul yıllarında fazla çalışkan bir öğrenci değilmiş Gökhan Keser, sayısalda pek iyi değildim ama sözelim iyiydi" diyor Eleştiriye açık ve aldığı eleştirilerle kendini daha da geliştirmeye çalışıyor İlişkilerinde en çok saygıya, samimiyete ve doğallığa önem veriyor

Gökhan Keser Canı birşeye sıkılınca, dolaşmayı ya da Nevizade'ye fasıl dinlemeye gitmeyi tercih ediyor 2006 yılında Çin'de düzenlenen Manhunt International yarışmasında üçüncü olan Gökhan Keser, arkadaşlarının ona "Çin güzeli" lakabını takmasına neden olduğunu gülerek anlatıyor

Gçkhan Keser'in En sevdiği renk kahverengi tonları En sevdiği araba markası Corvette Dünyanın en güzel kadını ona göre annesi Kadınlarda makyajdan hiç hoşlanmıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com