Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakanı, dinçer, eğitim, milli, yeni, ömer

Yeni Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeni Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer

Ömer Dinçer Milli Eğitim Bakanlığına Getirildi

Başbakan Tayyip Erdoğan Başkanlığından kurulan 61 hükümetin kabinesi Cumhurbaşkanı Gül tarafından onaylandı

3 Recep Tayyip Erdoğan hükümeti olan 61 Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin kabinesi Cumhurbaşkanı Gül tarafından onaylandı

60 hükümetin kabinesinde yer alan üç bakanın görev yerleri değiştirilirken 6 bakan kabine dışı kaldı

İŞTE 2011 YENİ KABİNE LİSTESİ

1- Başbakan RECEP TAYYİP ERDOĞAN

2- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç

3- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan

4- Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay

5- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ

6- Adalet Bakanı Sadullah Ergin

7- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Fatma Şahin

8- AB Bakanlığı Egemen Bağış

9- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Nihat Ergun

10- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Faruk Çelik

11- Çevre, Orman ve Şehircilik Bakanlığı Erdoğan Bayraktar

12- Dışişleri Bakanlığı Ahmet Davutoğlu

13- Ekonomi Bakanlığı Zafer Çağlayan

14- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Taner Yıldız

15- Gençlik ve Spor Bakanlığı Suat Kılıç

16- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Mehdi Eker

17- Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Hayati Yazıcı

18- İçişleri Bakanlığı İdris Naim Şahin

19- Kalkınma Bakanlığı Cevdet Yılmaz

20- Kültür Bakanı Ertuğrul Günay

21- Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer

22- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek

23- Milli Savunma İsmet Yılmaz

24- Sağlık Bakanı Recep Akdağ

25- Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım

Ömer Dinçer Kimdir?

Prof Dr Ömer Dinçer Kimdir / Prof Dr Ömer Dinçer Hayatı / Ömer Dinçer Biyografisi

Ömer Dinçer 10 Eylül 1956'da Karaman'da doğdu Baba adı Duran Ahmet, anne adı Ayşe'dir Öğretim Üyesi; Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Yönetimi ve Politikası Bölümü'nü bitirdi Yüksek lisans ve doktorasını İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladı

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalında 1988'de Doçent, 1994'te Profesör oldu

1993'te ABD Drexel Üniversitesi'nde misafir araştırmacı olarak çalışmalar yaptı Marmara Üniversitesi Orta Doğu Ülkeleri Enstitüsü'nde Müdür Yardımcılığı, Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim Programları'nda Başkanlık yaptı

BM Habitat II Konferansı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi koordinatörü olarak görev aldı Beykent Üniversitesi'nde Rektör Yardımcısı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü olarak görev yaptı

Başbakanlık Başmüşavirliği ve Başbakanlık Müsteşarlığı görevini yürüttü Beş adet kitabı ve çok sayıda makalesi yayınlandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı

01 Mayıs 2009 günü Başbakan tarafından açıklanan yeni kabinede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak yer aldı

İyi düzeyde İngilizce bilen Dinçer, evli ve 3 çocuk babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com