![]() |
İnternet Hakkında Bilmediklerimiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternet Hakkında BilmediklerimizEn iyi hackerler hangi ülkeden? ABD?nin bir numaralı bilgisayar güvenlik şirketi Hacker Safe?in Türkiye Temsilcisi İnan Taptık çok önemli bilgiler verdi ![]() ![]() Taptık, "Ben okunduğunu biliyorum, onun için hiçbir şey yapmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyanın internet yapısına sahip olan Amerika'nın, bütün mailleri izlediğini kaydeden Taptık, "Aradıkları bazı belli kelimeler var ![]() ![]() ![]() HOSTİNGLERİ KİM DENETLİYOR? Türkiye'deki hostingleri hiç kimsenin denetlemediğini belirten Taptık, "Türkiye kendi port?larına, yani kendi IP ve URL?lerine sahip çıkmadığı için ?anahtarı? da isteyen tüm hacker?ların eline kendisi vermiş oluyor" dedi ![]() Bir ülkenin bilgisayar alt yapısının ele geçirilmesinin sakıncalarını sıralayan Taptık, "Bir ülkenin bilgisayar alt yapısını ele geçirirseniz o ülkeyi hareket edemez hale getirirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DÜNYANIN EN İYİ HACKERLARI İnan Taptık dünyanın en iyi hackerlerının hangi ülkelerden çıktığını da açıkladı ![]() ![]() ![]() ![]() Taptık bunun nedenini ise "Güvenlik nerede daha azsa, en iyi hacker?lar da orada yetişir ![]() ![]() Türk hackerler arasında çok iyiler olduğunu kaydeden İnan Taptık, "Çok çok iyileri var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnan Taptık'a göre, Türk hackerler çoğunlukla milliyetçi ![]() ![]() ![]() BU YIL HACLENEBİLİRSİNİZ Kullanıcıların çoğunun bilgisinin artık havada dolaştığını kaydeden Taptık, "Türkiye?de de son bir aydır hack?lenen sitelerin sayısında ciddi bir artış var ![]() ![]() EN İYİ GÜVENLİK KİMDE? İnan Taptık'a göre en iyi Zaman gazetesi korunuyor ![]() ![]() ![]() HACLENMEYECEK SİTE VAR MI? İnan Taptık'a göre böyle bir site var: "Her an savaşa hazır bekleyen Amerikan deniz piyadeleri vardır, onların ?marines ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|