Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
genç, kızların, rüyasıydı, zamanlar

Bir Zamanlar Genç Kızların Rüyasıydı...

Eski 12-21-2007   #1
Tehlikeli
Icon4

Bir Zamanlar Genç Kızların Rüyasıydı...

Ses Dergisi´nin 1973 yılında düzenlediği güzellik yarışmasında kral seçilip Yeşilçam´a adım atan, yıllarca genç kızların hayallerini süsleyen yakışıklı jön Mesut Engin (55), artık tanınmayacak halde
Parasız pulsuz kimsesiz kalan eski Yeşilçam yıldızı İzmir´de otobüs durağında yaşıyor Engin, çevre sakinlerinin verdiği yiyeceklerle karnını doyurup sefil bir hayat yaşıyor
Kral seçildikten sonra mankenlik ve fotomodellik yapan, gerçek adı Mesut Kundak olan Aydın´ın Söke İlçesi doğumlu Mesut Engin, bugüne kadar, Yeşilçam´ın ünlü artistleri Kadir İnanır, Ayhan Işık ve Perihan Savaşla birlikte kamere karşısına geçmişti
31 filmde başrol oynayan, ``Sevmek'', ``Yedi Evlat iki Damat'', ``Tuğrul'', "Özleyiş'' ve ``Yazık Oldu Yarınlara'' adlı fimleri unutulmayan Mesut Engin´in hayatı 1976 yılında geçirdiği trafik kazasıyla değişti, karardı Sağ bileğinin sinirleri kesilen genç aktör, hayata küstü ve alkolle tanıştı 30 yaşında İstanbul´un varlıklı ailelerinden Asiye Gençağaoğlu ile nişanlanıp güzellik salonu işletmeye başlayan Engin, sinema dünyasından tek bir destek görmedi, kahroldu
Yakışıklı aktör, girdiği bunalımdan kurtuluşu içki şişelerinde aramayı artırınca işini de, şöhretini de kaybetti Kendine yeni bir yaşam kurma mücadelesi veren Engin, uzun yıllar alkolden kurtulmaya çalıştı ve 2003´te bağımlılıktan kurtuldu
Bir zamanlar otellerin kral dairelerinde yatan Mesut Engin, şimdi ise İzmir´in Bornova İlçesi´nde Karayolları Bölge Müdürlüğü´nün karşısında bulunan Ağaçlı Yol´da otobüs duraklarında banklarda yatıyor
Gerçek adını gizleyip, kendini Mustafa diye tanıtan Mesut Engin, derdini, sıkıntısını kimseyle paylaşmıyor Çevrede esnafın `dede' diye hitap ettiği Engin, ikram edilen yemekleri de kabul etmiyor Bir tek kendisine yardım eden bekçilerden sigara ve çay alıyor İki yıldır kaldığı otobüs durağında gündüzleri yol boyunca gidip gelen Engin´in zararsız, kendi halinde bir insan olduğunu belirten çevre sakinleri, ``Çocuklarımızla sohbet ediyor Hiçbiri onun bu halinden ürkmüyor" dedi
Kendisine ne zamandır burada yaşadığını soran gazetecilere, çelişkili konuşan ve söylenen ünlü artislerin isimlerini hatırlayan Mesut Engin, ``Ben ne zaman geldiğimi bilmiyorum Şöhret güzeldi Burada da mutluyum Geceleri çok soğuk oluyor Otobüs durağı benim evim, herşeyim Siz film mi çekmeye geldiniz? Para verirseniz ben de, filmde oynarım'' dedi Engin´in birbirinden kopuk ve tutarsız cümleleri dikkat çekti

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Bir Zamanlar Genç Kızların Rüyasıydı...

Eski 12-21-2007   #2
[KAPLAN]

Hayat her zaman güzel yüzünü göstermiyor insana Ne zaman ne olacağımız gerçekten de belli değil O yüzden bulunduğumuz konum ne olursa olsun, daima şükretmesini bilen bir insan olmalıyız Nitekim gün imanla başlar, şükürle biter

Paylaşımınız için teşekkürler Tehlikeli

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-21-2007   #3
suskun

İşte ne oldum dememeli ne olucam demeli!İçki bütün kötülüklerin anasıdır diye boşa denmemiş!Allah yardımcısı olsun ne diyelim!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-21-2007   #4
Tehlikeli

İyide haberde öğrendiler ama bizim devletimiz birazda ilgilenmesi lazım bu konularda hep gec kalıyorlar öğrendiler ama halen gidipte ona yardımcı olmuyorlar onun sağlığına kavuşması için birşeyler yapılabilir ilgilenmiyorlar bu tür haberleri duymak istemiyorum ama böyle nice haberlerle karşılaşırız devletimiz sahip çıkmazsa yorumlarınız için teşekkürler Allaha şükretmek lazım bizi gerçekten bu hallere düşürmesin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-21-2007   #5
RaHaTSiZ

~~ Devlet ilk önce kiminle ilgilensin ? 23 yıldır süren terör olayları ile mi yoksa ekonomiyi düzeltmeye mi ? Bir yandan dibimizde çıkan savaş ile mi yoksa dibimizde devlet kurmaya çalışan şaibeli bir ırk ile mi ? Ülkeyi sömüren hortumcularla mı yoksa sokaktaki suçlularla mı ? Herkes kendinden sorumludur ! Herşeyi devletten beklersek işimiz yaş ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-22-2007   #6
Tehlikeli

Alıntı:
RaHaTSiZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
~~ Devlet ilk önce kiminle ilgilensin ? 23 yıldır süren terör olayları ile mi yoksa ekonomiyi düzeltmeye mi ? Bir yandan dibimizde çıkan savaş ile mi yoksa dibimizde devlet kurmaya çalışan şaibeli bir ırk ile mi ? Ülkeyi sömüren hortumcularla mı yoksa sokaktaki suçlularla mı ? Herkes kendinden sorumludur ! Herşeyi devletten beklersek işimiz yaş ~~
Bazı sorunlar bitmeye bilir haklısın ama polisler hergün yolda geziyor hiç mi raslamıyor okadar ev yapılıyor ama insanlar halen evsiz bazı şeylerin çözümü kolay ama ilgilenen yok diye düşünüyorum bu terör belası bitmez ama bazı şeyler değişebilir ülkemizde milet vekilleri 8,9milyar lira alıyor yetmiyor diyorlar emeklilerin parasından kesilip onlara veriyorlar böyle adalet mi olur yorumun için sağol rahatsız herkez kendinden sorumludur haklısın ama o belki böyle olsun istemedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com