![]() |
Bir Zamanlar Genç Kızların Rüyasıydı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Tehlikeli
|
![]() Bir Zamanlar Genç Kızların Rüyasıydı...![]() ![]() Ses Dergisi´nin 1973 yılında düzenlediği güzellik yarışmasında kral seçilip Yeşilçam´a adım atan, yıllarca genç kızların hayallerini süsleyen yakışıklı jön Mesut Engin (55), artık tanınmayacak halde ![]() Parasız pulsuz kimsesiz kalan eski Yeşilçam yıldızı İzmir´de otobüs durağında yaşıyor ![]() ![]() Kral seçildikten sonra mankenlik ve fotomodellik yapan, gerçek adı Mesut Kundak olan Aydın´ın Söke İlçesi doğumlu Mesut Engin, bugüne kadar, Yeşilçam´ın ünlü artistleri Kadir İnanır, Ayhan Işık ve Perihan Savaşla birlikte kamere karşısına geçmişti ![]() 31 filmde başrol oynayan, ``Sevmek'', ``Yedi Evlat iki Damat'', ``Tuğrul'', "Özleyiş'' ve ``Yazık Oldu Yarınlara'' adlı fimleri unutulmayan Mesut Engin´in hayatı 1976 yılında geçirdiği trafik kazasıyla değişti, karardı ![]() ![]() ![]() Yakışıklı aktör, girdiği bunalımdan kurtuluşu içki şişelerinde aramayı artırınca işini de, şöhretini de kaybetti ![]() ![]() Bir zamanlar otellerin kral dairelerinde yatan Mesut Engin, şimdi ise İzmir´in Bornova İlçesi´nde Karayolları Bölge Müdürlüğü´nün karşısında bulunan Ağaçlı Yol´da otobüs duraklarında banklarda yatıyor ![]() Gerçek adını gizleyip, kendini Mustafa diye tanıtan Mesut Engin, derdini, sıkıntısını kimseyle paylaşmıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendisine ne zamandır burada yaşadığını soran gazetecilere, çelişkili konuşan ve söylenen ünlü artislerin isimlerini hatırlayan Mesut Engin, ``Ben ne zaman geldiğimi bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Zamanlar Genç Kızların Rüyasıydı... |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Bir Zamanlar Genç Kızların Rüyasıydı...Hayat her zaman güzel yüzünü göstermiyor insana ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşımınız için teşekkürler Tehlikeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Cevap : Bir Zamanlar Genç Kızların Rüyasıydı...İşte ne oldum dememeli ne olucam demeli! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tehlikeli
|
![]() Cevap : Bir Zamanlar Genç Kızların Rüyasıydı...İyide haberde öğrendiler ama bizim devletimiz birazda ilgilenmesi lazım bu konularda hep gec kalıyorlar öğrendiler ama halen gidipte ona yardımcı olmuyorlar onun sağlığına kavuşması için birşeyler yapılabilir ilgilenmiyorlar bu tür haberleri duymak istemiyorum ama böyle nice haberlerle karşılaşırız devletimiz sahip çıkmazsa yorumlarınız için teşekkürler Allaha şükretmek lazım bizi gerçekten bu hallere düşürmesin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Bir Zamanlar Genç Kızların Rüyasıydı...~~ Devlet ilk önce kiminle ilgilensin ? 23 yıldır süren terör olayları ile mi yoksa ekonomiyi düzeltmeye mi ? Bir yandan dibimizde çıkan savaş ile mi yoksa dibimizde devlet kurmaya çalışan şaibeli bir ırk ile mi ? Ülkeyi sömüren hortumcularla mı yoksa sokaktaki suçlularla mı ? Herkes kendinden sorumludur ! Herşeyi devletten beklersek işimiz yaş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Tehlikeli
|
![]() Cevap : Bir Zamanlar Genç Kızların Rüyasıydı...Alıntı:
|
|