|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dövme, nerenize, yaptırsanız, yaptırırsınız |
![]() |
Dövme Yaptırsanız Nerenize Ne Yaptırırsınız? |
![]() |
![]() |
#1 |
efobedo
|
![]() Dövme Yaptırsanız Nerenize Ne Yaptırırsınız?sırtıma Ay ve Yıldız yaptırırdım ya siz?? ![]()
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Dövme Yaptırsanız Nerenize Ne Yaptırırsınız? |
![]() |
![]() |
#2 |
1die
|
![]() Cevap : Dövme Yaptırsanız Nerenize Ne Yaptırırsınız?sırtıma osmanlı turası yaptırmak ısterdım herhalde
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
peri
|
![]() Cevap : Dövme Yaptırsanız Nerenize Ne Yaptırırsınız?ben yaptıracaktım koluma çok gunahmış vas geçtım( kırmısı gül yaptırırdım ) ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hayko26
|
![]() Cevap : Dövme Yaptırsanız Nerenize Ne Yaptırırsınız?kim dediyse yalan sölemişş dövmenin günahı yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
aysem
|
![]() Cevap : Dövme Yaptırsanız Nerenize Ne Yaptırırsınız?sewdıgımın adını yazdırırdım koluma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Dövme Yaptırsanız Nerenize Ne Yaptırırsınız?dövme yaptırmak sadece vücuduna zarar verdiğin için günah ama abdest geçiriyor yaptırmak istesem ayak bileğime yaptırırdım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Dövme Yaptırsanız Nerenize Ne Yaptırırsınız?kalbimin olduğu yere gerçek kalp resmi çizdirirdim sonra sen kalpsizsin diyenlere açıp gösterirdim tam burada diye
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
burak97
|
![]() Cevap : Dövme Yaptırsanız Nerenize Ne Yaptırırsınız?Elimden koluma kadar dolunan bir yılan ( keşke):(
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Dövme Yaptırsanız Nerenize Ne Yaptırırsınız?Sol omuzumda boyasız iğneyle yapılmış ying yang var zaten ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Dövme Yaptırsanız Nerenize Ne Yaptırırsınız?usta dövme günah değilmi ben öyle biliyorum ama aydınlatırsanız sevinirim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Dövme Yaptırsanız Nerenize Ne Yaptırırsınız?Delishhin dediği gibi vucuda işkence ettiğin için günah olsa gerek,ayrıca abdest alırken vucudunun her tarafına su değmek zorunda,diğer bir arkadaşın dediği gibi boya derinin altına enjekte ediliyorsa ve deri yüzeyinde suyun deriye değmesini engelliyecek bir madde yoksa eskisi kadar korkulacak birşeyi yok heralde ama ben bu yönteme pek güvenmiyorum,yaptıracaksan geçici dövme yaptır,yada benim gibi deriyi iğne ile kestir,can yakıyor çok belli olmuyor ama gizemli ve güzel oluyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Dövme Yaptırsanız Nerenize Ne Yaptırırsınız?yok dövme yaptırmayacam ama bi sorayım dedim çünkü sakata gelmeyelim :D not : yin yang'a bayılırım güzel dövme olmuştur teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Dövme Yaptırsanız Nerenize Ne Yaptırırsınız?Arkadaşlar dövme günahtır her ne şekilde olursa olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdest işine kafam takıldı, bu konuyu araştırmam gerek anlaşılan:)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Dövme Yaptırsanız Nerenize Ne Yaptırırsınız?Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
JOKER
|
![]() Cevap : Dövme Yaptırsanız Nerenize Ne Yaptırırsınız?bende koluma yaptırırdım yada omzuma ama sanskritçe olurdu ![]() ![]()
|