![]() |
Bu Gece Son.. |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Bu Gece Son..![]() Senin için söylenecek sözlerin hepsi şiir tadında ![]() ![]() ![]() Beni sana getirecek olan yolların hepsi tıkanmış durumda ![]() ![]() ![]() Düşünüyorum da, Bizim 'aşk' dediğimiz şey çıkmaz bir sokaktı ![]() Sonu yoktu ![]() Çıkmıyordu bu yol bir yere ![]() ![]() ![]() Dönüşü yoktu ![]() Acıyor sol yanım ![]() Sancıyor bedenim ![]() Kanıyor bileklerim ![]() Susuşlara köle olmuş dilim ![]() Yanmaz dediğim her yer, kül olmuş durumda ![]() ![]() ![]() Akmaz dediğim bu kan, hiç durmamakta ![]() ![]() ![]() Sevda bir yolmuş, giren çıkamıyormuş ![]() Kimi prensini bulup mutlu-mesut oluyormuş ![]() Kimi belasını bulup bir ömür kavruluyormuş ![]() Bu gece son! Senin için son! Bitiyor gerçeklerin, başlıyor gerçeklerim ![]() Uğruna akan son damla bunlar ![]() ![]() ![]() Son gözyaşım senin için ![]() ![]() ![]() Çok acıyor sol yanım, kanıyor ![]() Yarasına merhem olamıyor ![]() Dedim ya bu gece son! Son kez acıyor sol yanım ![]() Son kez kanıyor ![]() Git başka sevgilere ![]() ![]() ![]() Pişman olursan da sakın geri dönme ![]() Yok artık ismini oluşturan harfler benim yaşamımda ![]() ![]() ![]() Yok artık yer korkaklara benim dünyamda ![]() ![]() ![]() <<< TUĞßA >>> |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bu Gece Son.. |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() Cevap : Bu Gece Son..Canım bu şiir beni çok yansıtmış,sanki benim iiçn yazılmış:(paylaşımın için teşekkürler angelcim:38:38
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bu Gece Son..yüreğine sağlık canım benim çok güzeldi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Bu Gece Son..tşkler paylaşım için ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Bu Gece Son..Güzel bi paylaşım Ellerine ve Emeğine sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Berna
|
![]() Cevap : Bu Gece Son..Çok güzel bir şiirmiş yüreğine sağlık canım ![]() Böyle güzel şiirlerinin devamını bekliyoruz ![]()
|