07-28-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nokia Ya Kurumsal Sorumluluk Ödülü
* Nokia ya kurumsal sorumluluk ödülü : Finlandiyalı mobil iletişim cihazları üreticisi Nokia, Eğitim Gönüllüleri ve Uluslararası Gençlik Vakfı (International Youth Foundation â?" IYF) ile birlikte 3 yıldır sürdürdüğü Düşler Atölyesi projesiyle Active ACADEMY Kurumsal Sosyal Sorumluluk ödülünü aldı Nokia ya ödülü, 4-5 Aralık 2006 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı nda düzenlenen 4 Uluslararası Finans Zirvesi'nde verildi 4 Aralık Salı günü yapılan ödül törenine Nokia Türkiye Genel Müdürü Imfred de Jong katıldı Imfred de Jong, Active ACADEMY Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü nü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu nun elinden aldı
Nokia - Active ACADEMY
Finlandiyalı mobil iletişim ürticisi Nokia, Eğitim Gönüllüleri ve IYF ile birlikte 3 yıldır sürdürdüğü Düşler Atölyesi projesiyle, Active ACADEMY Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü ne layık görüldü 4 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilen törende, Nokia Türkiye Genel Müdürü Imfred de Jong, ödülü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu nun elinden aldı Nokia, kendisine bu ödülü kazandıran Düşler Atölyesi projesiyle, çocukların plastik sanatlar yoluyla yaşam becerkazanmalarını hedefliyor Son derece başarılı 3 yılı geride bırakan projenin, 2009 a kadar sürecek olan ikinci aşaması da başlamış bulunuyor
Düşler Atölyesi hakkında
Nokia, Eğitim Gönüllüleri ve IYF işbirliği ile 2003 yılında başlayan Düşler Atölyesi projesi, 3 yıldır gönüllülere ve çocuklara plastik sanatlar yoluyla yaşam becerkazandırıyor İlk 3 yılını başarılı bir şekilde tamamlayan Düşler Atölyesi projesiyle, Türkiye genelinde aşamalı olarak faaliyete geçen 11 Eğitim Parkı nda, maddi olanakları kısıtlı 30 000 çocuğa, 800 gönüllünün yardımlarıyla eğitim desteği sağlandı Düşler Atölyesi, 2006-2009 döneminde de, mevcut 11 Eğitim Parkı na ek olarak 10 Öğrenim Birimi nde daha kurulan atölyelerle, toplam 14 ilde faaliyetlerini yaygınlaştırıyor Yeni dönemde 2 500 e yakın gönüllünün desteği ile 50 bin çocuğun daha projeden yararlanması hedefleniyor
Active ACADEMY hakkında
Active Group bünyesinde kurulan Active ACADEMY Finans ve Finans TeknolojMerkezi, finans ve bilişim sektörlerine yönelik eğitim, seminer, sempozyum, kongre ve benzeri etkinlikler düzenlemekte bu etkinliklerde elde edilen verilerin derlenip yayımlanmasını sağlamaktadır İnceleme, araştırma, raporlama, etüt ve proje çalışmaları da yapan merkez, aynı zamanda danışmanlık ve iletişim hizmetleri sunmaktadır Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Active ACADEMY Uluslararası Finans Zirvesi ise, finans dünyasından yerli ve yabancı birçok uzmanı bir araya getirmektedir
Nokia hakkında
Nokia, 141 yıl önce kağıt imalatıyla başladığı ticari yolculuğuna bugün mobil iletişimde dünya lideri olarak devam etmektedir 120 ülkede 55 bin çalışanı bulunan Nokia, dört iş grubundan oluşmaktadır: Cep telefonları, multimedya, altyapı ve kurumsal çözümler Türkiye ye 1999 yılında giren Nokia, kısa sürede pazarın lideri konumuna ulaşmıştır İnsanların yaşamlarını ve üretkenliğini geliştirmeyi ilke edinen Nokia, mobil iletişimde sunduğu çözümlerin yanı sıra Düşler Atölyesi gibi sosyal sorumluluk çalışmalarına da imza atmaktadır
Kaynak: letsgodigital org
|
|
|