Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atölyesi, cebit, düşler, nokia, standında

Düşler Atölyesi Cebit Nokia Standında

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düşler Atölyesi Cebit Nokia Standında

* Düşler Atölyesi CeBIT Nokia standında : Nokia, 5 Eylül - 10 Eylül 2006 tarihleri arasında düzenlenen CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı ndaki standında, Eğitim Gönüllüleri ve IYF ile birlikte 3 yıldır sürdürdüğü Düşler Atölyesi için de özel bir yer ayırıyor Düşler Atölyesi nde çocuklar en renkli düşlerini ziyaretçilerle paylaşıyorlar Nokia standının en renkli alanlarından biri olan Düşler Atölyesi bölümünde Düşler Atölyesi ne katılarak becerilerini ve düşlerini zenginleştiren çocuklar, ziyaretçilerle bir araya gelerek çalışmalarını paylaşıyorlar Düşler Atölyesi, 2000 yılında başlatılan ve bugün 23 ülkede farklı projelerle yürütülen Make a Connection programının 14 ülkesi olarak 2003 yılında başlatıldı
Nokia - Düşler Atölyesi

Nokia, 5-10 Eylül tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi nde düzenlenen CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı na katılıyor Salon 7 deki 450 metrekarelik Nokia standında, en yeni mobil ürün ve hizmetlerin yanı sıra, Nokia nın IYF (International Youth Foundation - Uluslararası Gençlik Vakfı) ve Eğitim Gönüllüleri ile birlikte 3 yıldır başarıyla sürdürdüğü Düşler Atölyesi projesi için de özel bir bölüm yer alıyor Düşler Atölyesi bölümünde Düşler Atölyesi ne katılarak becerilerini ve düşlerini zenginleştiren çocuklar, ziyaretçilerle bir araya gelerek çalışmalarını paylaşıyorlar Düşler Atölyesi, 2000 yılında başlatılan ve bugün 23 ülkede farklı projelerle yürütülen Make a Connection programının 14 ülkesi olarak 2003 yılında başlatıldı

Düşler Atölyesi Nedir?

Nokia, Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve IYF tarafından imkanları kısıtlı çocuklara plastik sanatlar yoluyla yaşam becerilerinin kazandırılması amacıyla oluşturulan Düşler Atölyesi Projesi üçüncü yılını doldurdu Düşler Atölyesi, 2000 yılında başlatılan ve bugün 23 ülkede farklı projelerle yürütülen Make a Connection programının 14 ülkesi olarak 2003 yılında başlatıldı

Düşler Atölyesi hakkında

Düşler Atölyesi nin ilk 3 yılında yaklaşık 700 gönüllü ve 28000 çocuk projeden yararlandı Projenin 3 yıl daha devam etmesi konusunda da projeye destek veren tüm taraflar görüş birliğine vardı Eğitim Gönüllüleri nin Türkiye genelindeki 11 Eğitim Parkı ve 4 Öğrenim Birimi nde aşamalı olarak faaliyete geçen proje kapsamında, olanağı kısıtlı çocuklara eğitim desteği sağlanarak çocukların özgüvenleri ve estetik anlayışları gelişmiş, üretken, başarılı, duyarlı, zengin kişilikli bireyler olarak yetişmelerine destek veriliyor Düşler Atölyesi projesinde, çocukların yanı sıra gönüllülere de yaşadıkları topluma yarar sağlayacak alanlarda yer alma fırsatı, yaşam becerisi kazanma, mesleki gelişimlerinde destek olma, yakın çevreleri ve toplumla iletişim kurma olanağı sağlanıyor

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Hakkında

Türkiye nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, 7-16 yaş arası çocuklarımızın temel eğitimlerini tamamlayıcı, ders saatleri haricinde çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve çağdaş eğitim olanaklarından faydalanmalarını amaçlıyor Türkiye genelinde 11 Eğitim Parkı, 58 Öğrenim Birimi ve 17 Ateşböceği (gezici öğrenim birimi) ile 86 noktada çocuklarımıza eğitim desteği veriyor Kuruluşundan bu yana 700 bini aşkın çocuğumuza verdiği eğitim desteğini 15 binden fazla gönüllünün desteği ve katılımıyla gerçekleştiriyor Eğitimde özgün modeli ile uluslararası kuruluşların da dikkatini çeken Eğitim Gönüllüleri 2004 yılı içinde Uluslararası Gençlik Vakfı ile işbirliğine başladı Eğitim Gönüllüleri ile ilgili detaylı bilgi wwwtegvorg adresinden alınabilir

Uluslararası Gençlik Vakfı (IYF) Hakkında

IYF, çocukların ve gençlerin yetiştirilmesini ilke edinen, dünya çapındaki en büyük sosyal kuruluşlardan biridir 1990 dan bu yana, 70 e yakın ülkede faaliyetlerini sürdüren vakıf, gençlerin kendi toplumlarına uyum sağlamalarına yardımcı olacak ve bulundukları ortamlardaki yaşam şartlarını iyileştirerek beklentilerini elde etmelerine olanak tanıyacak programlara destek veriyor IYF, bugüne dek 26 milyondan fazla gence temel beceriler kazandırarak, eğitim ve gelişim olanakları tanımıştır IYF ile ilgili detaylı bilgi wwwiyfnetorg adresinden alınabilir

Make A Connection Hakkında

Bu program, Nokia ve IYF in dünya çapında oluşturdukları, aktif bir toplumsal yardımlaşma girişimidir Programın amacı çocukların ve gençlerin yaşam becerilerini geliştirerek, toplum sorunlarına karşı duyarlı ve sosyal sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır Programın uygulandığı ülkeler Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Arjantin, Brezilya, Çek Cumhuriyeti, Çin, Filipinler, Finlandiya, Güney Afrika, Hollanda, İngiltere, Kanada, Kolombiya, Kore Cumhuriyeti, Macaristan, Meksika, Peru, Polonya, Rusya, Şili, Tayland, Türkiye ve Venezüella Make a Connection ile ilgili detaylı bilgi wwwmakeaconnectionorg adresinden alınabilir

Nokia hakkında

Nokia, 139 yıl önce kağıt imalatıyla başladığı ticari yolculuğuna bugün mobil iletişimde dünya lideri olarak devam etmektedir 120 ülkede 55 bin çalışanı bulunan Nokia, dört iş grubundan oluşmaktadır: Cep telefonları, multimedya, altyapı ve kurumsal çözümler Türkiye ye 1999 yılında giren Nokia, kısa sürede pazarın lideri konumuna ulaşmıştır İnsanların yaşamlarını ve üretkenliğini geliştirmeyi ilke edinen Nokia, mobil iletişimde sunduğu çözümlerin yanı sıra Düşler Atölyesi gibi sosyal sorumluluk çalışmalarına da imza atmaktadır

Kaynak: letsgodigitalorg

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com