![]() |
Filmler Sony Den Dvd Ler Hp Den |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Filmler Sony Den Dvd Ler Hp Den* Filmler Sony den DVD ler HP den : HP ve Sony Pictures, evde film izleyenlere daha fazla DVD seçeneği sunma amacı taşıyan bir anlaşma yaptılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sony Pictures - DVD video Sony Pictures Home Entertainment (SPHE) Başkanı David Bishop, HP'nin siparişle üretim hizmetinin kendilerine arşivlerindeki seçme yapıtları ve "niş" videoları evlere ulaştırma olanağı verdiğini söylüyor ve ekliyor: "Bu videolar için büyük bir tüketici talebi olduğunu biliyoruz ![]() ![]() HP - Siparişe göre DVD üretim hizmeti HP'nin siparişle üretim hizmeti, herhangi bir filmin, TV şovunun ya da diğer videoların DVD'sini oluşturmak için sunulan bir hizmet ![]() Daha önce DVD'de hiç sunulmamış olan klasik ve daha eski TV şovları Yabancı filmler Din, eğitim, yaşam tarzı, sağlık, yiyecek ve spor gibi özel alanlardaki yapımlar Uzmanlık alanına özel kablo TV programları Bağımsız filmler Belli coğrafi bölgelerde ya da tüketici kesimlerinde popüler olan, çok yeni yayınlanmış TV şovları ve spor olayları HP Dijital içerik Hizmetleri Stüdyolar ve video ticareti yapanlar açısından HP hizmeti, arz talep dengesi sorunlarını ortadan kaldırabiliyor ayrıca, envanter, paketleme ve geri dönüş maliyetlerini azaltıyor ![]() ![]() ![]() HP Türkiye - Sony Anlaşması HP Türkiye Görüntüleme ve Baskı Grubu Pazarlama Müdürü Gökhan Erdoğan, konu hakkında şunları söylüyor: "HP'nin Sony ile anlaşması, eğlence sektöründe önemli bir adıma işaret ediyor ![]() ![]() ![]() Kaynak: letsgodigital ![]() |
![]() |
![]() |
|