Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
grafik, magazinden, photoshop, tablet

Photoshop Magazin'den Herkese Grafik Tablet

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Photoshop Magazin'den Herkese Grafik Tablet

* Photoshop Magazin'den Herkese Grafik Tablet : Wacom, Lotus Eğitim Kurumları ve Photoshop Magazin, "sektörel sorumluluk" çerçevesinde oluşturdukları yeni kampanyalarını açıkladılar Bu kampanyayla, artık herkes bir grafik tablet sahibi olabilecek ve Lotus Eğitim Kurumları nda ücretsiz grafik tablet eğitimi kazanacak Proje, ülkemizde dijital sanatlarla uğraşan sanatçıların her birinin grafik tablet sahibi olabilmesini amaçlıyor Wacom, Lotus ve Photoshop Magazin, bu projeyle, tüm ticari kaygılardan arındırılarak herkesin grafik tablet sahibi olabilmesine imkan sağlayacak bir dayanışmanın gerçekleşmesine imza atmış oldular Kampanyada, Photoshop Magazin e 2 yıllık abone olan herkes, Wacom Graphire4 grafik tabletin sahibi olacak

Wacom Graphire4 grafik tablet

Wacom Ülke Müdürü Nilay Sözer, kampanyayla ilgili olarak, ülkemizdeki dijital sanat kavramının her geçen gün geliştiğini ve dünyanın birçok yerindeki sanatçılara göre çok farklı çalışmalar üretebilen Türk sanatçılarına böyle bir armağan sunabilmekten ötürü çok mutlu ve onurlu olduklarını belirtti Ayrıca, Wacom şirketinin önümüzdeki günlerde ülke çapında birçok etkinliğe imza atacağının altını çizdi Bu kampanyada, Photoshop Magazin e 150 YTL karşılığı 2 yıllık abone olan herkes, piyasa değeri 230 YTL olan Wacom Graphire4 grafik tabletin sahibi olacak Bu kişiler, ücretsiz grafik tablet eğitimi hakkı kazanacaklar

Wacom grafik tablet - Ücretsiz eğitim

Lotus Eğitim Kurumları Müdürü Mustafa Karslı, Ülkemizde dijital sanatların gelişiminde bir mihenk taşı olabilirsek ne mutlu bize, diyerek duygularını dile getirdi Karslı, kurumlarında sadece kampanya süresince değil, sürekli olarak grafik tablet eğitimi vereceklerini belirterek, eğitimlerden faydalanmak için Lotus un aranıp kayıt yaptırılmasının ve eğitime gelinebilecek zamanın bildirilmesinin yeterli olduğunu söyledi Bu eğitimlerin sürekli olarak ücretsiz verileceğinin altını çizen Karslı, grafik tablet kullanımının ülkemizdeki dijital sanatların gelişimini hızlandıracağına inandığını belirtti

Photoshop Magazin - Wacom grafik tablet

Photoshop Magazin Dergisi Koordinatörü Ali Şener ise bu kampanyanın sektör anlamında bir milat olduğunu belirterek hayallerinin gerçekleştiğini belirtti Grafik tablet kullanımının bilinçli bir şekilde oturması için Lotus Eğitim Kurumları ile iş birlikteliği yaptıklarını söyleyen Şener, dergiye iki yıllık abone olan herkesin bu tabletlere sahip olabileceğini, halen abone olanların da uzatma işlemi gerçekleştirerek bu hakka sahip olabileceklerini ifade etti

Grafik tabletler

Ayrıca, aynı marka/model grafik tabletler eşliğinde eğitim alınabileceğini belirten Şener, bu eğitimlerden, kampanyadan faydalanmayan diğer kullanıcıların da faydalanabileceğini kaydetti Kısacası, grafik tableti kullanmak ve test etmek isteyen herkes, Lotus Eğitim Kurumları na rezervasyon yaptırarak bu eğitime hak kazanacak Grafik tablet firması Wacom un ülkemizdeki sektöre katkısından dolayı teşekkürlerini sunan Şener, sektörel anlamda yeni bir dönemin başladığını söyledi

Kaynak: letsgodigitalorg

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com