Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bölgesinde, ise, türk, yönetici

Hp İse Bölgesinde Türk Yönetici

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hp İse Bölgesinde Türk Yönetici

* HP ISE bölgesinde Türk Pazarlama İletişim yöneticisi : 3,5 yıldır HP ISE bölgesinde hem Üretim ve Dağıtım, hem de İletişim Ağı Servis Sağlayıcıları Sektörü Pazarlama İletişim Yöneticisi olan Meltem Bayraktar Kınacı, HP deki görevine artık aynı bölgenin İletişim Yöneticisi olarak devam edecek Diğer HP bölgelerine kıyasla dünyanın en kozmopolit bölgesi olan ISE, hem çalışan, hem müşteri, hem de din, dil, kültür ve tecrübe açısından farklı toplulukları bünyesinde barındırıyor 98 ülkenin dahil olduğu Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde 1,5 milyar insan yaşıyor, 60 ayrı dil konuşuluyor ve bölge 17 farklı zaman dilimine yayılmış bulunuyor Bu bölgede, HP nin 19 şubesi, 10 satış ofisi ve 4100 çalışanı bulunuyor
HP - Meltem Bayraktar Kınacı

Meltem Bayraktar Kınacı yeni görevinde, Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinin pazarlama iletişim stratejisini belirleyecek ve reklam çalışmalarını yönetecek 2005 te BT pazarının 52 milyar dolara ulaştığı bu bölgede, HP nin 19 şubesi, 10 satış ofisi ve 4100 çalışanı bulunuyor Bayraktar ın görevi dahilinde, bu bölge ülkelerindeki Üretim ve Dağıtım, İletişim Ağı Servis Sağlayıcıları, Finansal Hizmetler ve Kamu Sektörü ile ilgili etkinliklerinin, kampanyaların ve hpcom un yönetimi yer alacak Kınacı ayrıca, kurumsal müşteriler ve KOBİ lerin bölgede HP genelindeki konumlandırılmalarından da sorumlu olacak

HP Türkiye hakkında

Hayatın her alanına yönelik teknoloji çözümleri geliştiren HP, bireysel kullanıcılara, ev-ofislere ve büyük küçük tüm işletmelere her an her işlerini kolaylaştıran ürün ve hizmetler sunuyor Ar-Ge çalışmalarına yılda 4 milyar dolarlık bir bütçe ayıran HP, laboratuarlarında insan yaşamına en yüksek katma değeri sağlayacak yenilikçi fikirler ve değişime öncülük eden çözümler yaratıyor HP, 31 Ekim 2004'te biten mali yılında toplam 79,9 milyar dolarlık gelir elde etmiştir HP Türkiye, 2003 yılı kazançları üzerinden ödediği vergiyle bilgisayar sektöründe birinci oldu HP ve sunduğu çözümler hakkında ayrıntılı bilgi için wwwhpcomtr adresini ziyaret edebilirsiniz

Kaynak: letsgodigitalorg

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com