|
|
Konu Araçları |
dijital, eğitimi, fotoğraf, kodak, seferberliği |
Kodak Dijital Fotoğraf Eğitimi Seferberliği |
07-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kodak Dijital Fotoğraf Eğitimi Seferberliği* Kodak dijital fotoğraf eğitimi seferberliği : Kodak Türkiye, dijital fotoğrafçılığı daha da sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla, 14-18 yaş grubu öğrencilere yönelik dijital fotoğraf eğitimi seferberliği başlattı Eğitim için hiçbir ön koşul aranmıyor Öğrencilere yaşamlarının en güzel anlarını dijital cihazlarla nasıl yakalayacaklarını öğretecek olan Kodak, onlara çektikleri dijital görüntüleri en kaliteli biçimde basarak paylaşma konusunda da yardımcı olacak Kodak, bir sosyal sorumluluk projesi olarak başlattığı dijital fotoğraf eğitimi seferberliğinin sonucunda, tüketicilerin erken yaşlarda dijital fotoğrafçılık ile tanışarak geleceğin fotoğraf teknolojilerine şimdiden hazırlanmalarını hedefliyor Kodak Türkiye - Dijital seferberlik Kodak, 14-18 yaş grubu öğrencilere yönelik, hiçbir ön koşula bağlı olmaksızın, dijital fotoğraf eğitimi veriyor Dijital fotoğraf çözümleri alanında lider firmalardan Kodak, bir sosyal sorumluluk projesi olarak başlattığı dijital fotoğraf eğitimi seferberliğinin sonucunda, tüketicilerin erken yaşlarda dijital fotoğrafçılık ile tanışarak geleceğin fotoğraf teknolojilerine şimdiden hazırlanmalarını, öğrencilerin dijital fotoğraf teknikleri hakkında sağlam bir altyapıya sahip olmalarını, fotoğraf çekmeyi ve paylaşmayı daha cazip hale getirmeyi ve dijital fotoğrafçılığın geniş kitlelerce sevilip uygulanmasını hedefliyor Kodak - Bilge Adam Öğrencilerin yaşam biçimlerini yakından izleyen ve onlara fotoğrafçılık deneyimlerini zenginleştirecek, kullanması ve paylaşması kolay seçenekler sunan Kodak, eğitimler süresince, öğrencilere fotoğraf makinelerini ücretsiz deneme ve bu cihazları ebeveynleriyle paylaşma imkanı da verecek Kodak, dijital fotoğraf eğitimi projesini, Bilge Adam firmasının hizmet ortaklığıyla gerçekleştiriyor Dijital fotoğraf eğitimi verilecek okullar ve tarihleri Kodak ın dijital fotoğraf eğitimi seferberliği kapsamında eğitim verilecek okullar ve eğitim tarihleri şöyle sıralanıyor: Eyüboğlu Eğitim Kurumları: 3-7 Haziran Işık Lisesi: 5-6 Haziran Bostancı Doğa Koleji: 8-9 Haziran Yüzyıl Işıl Koleji: 14-15 Haziran Robert Koleji: 21-22 Haziran wwwkodakcomtr Görüntüleme alanında bir dünya lideri olan Kodak, fotoğraf, grafik iletişim ve sağlık sektörlerine hizmet vermektedir 2005 te 14,3 milyar dolarlık satış yapan şirket, dijital odaklı büyüme stratejisine sahip olup, tüketiciler, işletmeler, yaratıcı profesyoneller ve sağlık kuruluşları için yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaktadır Kodak, 1992 yılından bu yana, Türkiye de de faaliyet göstermektedir Kaynak: letsgodigitalorg |
|