|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dijital, eğitimi, fotoğraf, kodak, seferberliği |
![]() |
Kodak Dijital Fotoğraf Eğitimi Seferberliği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kodak Dijital Fotoğraf Eğitimi Seferberliği* Kodak dijital fotoğraf eğitimi seferberliği : Kodak Türkiye, dijital fotoğrafçılığı daha da sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla, 14-18 yaş grubu öğrencilere yönelik dijital fotoğraf eğitimi seferberliği başlattı ![]() ![]() ![]() ![]() Kodak Türkiye - Dijital seferberlik Kodak, 14-18 yaş grubu öğrencilere yönelik, hiçbir ön koşula bağlı olmaksızın, dijital fotoğraf eğitimi veriyor ![]() ![]() Kodak - Bilge Adam Öğrencilerin yaşam biçimlerini yakından izleyen ve onlara fotoğrafçılık deneyimlerini zenginleştirecek, kullanması ve paylaşması kolay seçenekler sunan Kodak, eğitimler süresince, öğrencilere fotoğraf makinelerini ücretsiz deneme ve bu cihazları ebeveynleriyle paylaşma imkanı da verecek ![]() ![]() Dijital fotoğraf eğitimi verilecek okullar ve tarihleri Kodak ın dijital fotoğraf eğitimi seferberliği kapsamında eğitim verilecek okullar ve eğitim tarihleri şöyle sıralanıyor: Eyüboğlu Eğitim Kurumları: 3-7 Haziran Işık Lisesi: 5-6 Haziran Bostancı Doğa Koleji: 8-9 Haziran Yüzyıl Işıl Koleji: 14-15 Haziran Robert Koleji: 21-22 Haziran www ![]() ![]() ![]() Görüntüleme alanında bir dünya lideri olan Kodak, fotoğraf, grafik iletişim ve sağlık sektörlerine hizmet vermektedir ![]() ![]() ![]() Kaynak: letsgodigital ![]() |
![]() |
![]() |
|