Bize Susuyorum! |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Bize Susuyorum!Aldanışlarıma dair suskunluğum ![]() ![]() Konuşursam eğer, Eğer çıkarsa ağzımdan sancılı kelimelerim Kaldırabilir mi bunca ağırlığı aciz yüreğin? Yaşattıklarını hiç bilmemelisin,için elvermemeli Duymaya cesaretin olmamalı belki ![]() ![]() Belki de beni bir daha görmemelisin Böylesi daha iyi ![]() ![]() Ne zaman başladı bu sessizlik? Benimkisi senin suskunluğunun taklidi galiba ![]() ![]() Ya da yine seni bahane ediyorum yalnızlığıma Oysa ben baştan beri yalnızım Bir kaç yaşanmamışlığın dışında, Seninle ilgisi yok yıkıntılarımın ![]() ![]() Suçlusunu arıyorum kabahatlerimin,sonuç aşka varıyor çoğu zaman Ama yağma yok; Aşk kapatmıyor tüm günahlarını ![]() ![]() Boynu bükük duruşumla yâd ediyorum senden arta kalan yarınlarımı Ne kadarım kaldı ayakta,nasıl bir çöküştü başlangıcı böylesi güzel bir baharda ![]() ![]() Anlamıyorum ![]() ![]() Yine sığındım yalnızlığıma; Susuyorum içten içe ![]() ![]() bize (((alıntı)))
|