![]() |
Yeni Başlayanlar İçin Video Düzenleme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Başlayanlar İçin Video DüzenlemeBilgisayar konusunda tecrübesiz olan birçok kullanıcı, üzerinde IEE1394/ Firewire arabirim bulunan bir bilgisayarın sayısal video kameralarından bilgisayarlarına film aktarmak ve daha sonra da kesip biçmek için yeterli olacağını sanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Matrox, pakedin fiyatını düşük tutabilmek için kendisini "DV" video formatı ile sınırlandırmış, zaten bu format da sayısal kameraların çoğunun kullandığı bir standart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pakete Neler Dahil Edilmiş? Ürünün fiyatı için birçok kullanıcı pahalı diyebilir, ancak bence paketin içeriği için bu fiyat uygun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Başlayanlar İçin Video Düzenlemebenim bilgisayarım vista home basic işletim sistemine sahip video kameramdan bilgisayara veri aktarabilmem icin gereklı programı bulmam gerekiyor bunun için sizden ricam bana çok acil bir çözüm önermeniz şimdiden çok teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Başlayanlar İçin Video Düzenlemebenim bilgisayarım vista home basic işletim sistemine sahip video kameramdan bilgisayara veri aktarabilmem icin gereklı programı bulmam gerekiyor bunun için sizden ricam bana çok acil bir çözüm önermeniz şimdiden çok teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() |
![]() |
|