07-28-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hp Compaq Dc7700 İle Maksimum Güvenlik
* HP Compaq dc7700 ile maksimum güvenlik : HP, daha verimli şirketler için ekiplerin daha etkin çalışmalarına yardımcı olacak çözümler geliştirmeye devam ediyor HP nin her boy işletmeye uygun olarak tasarladığı bilgisayarı HP Compaq dc7700, güvenliği artırırken yönetimi kolaylaştırıyor Yeni HP Compaq dc7700 masaüstü bilgisayar, temel özelliklere ek olarak, kurumların yüksek performans talebine cevap verecek şekilde geliştirilmiş teknolojilere sahip bulunuyor HP ProtectTools güvenlik yazılımını ve standart dahili Trusted Platform Module (TPM) 1 2 güvenlik çipini içeren yeni modeller, kritik bilgilerin güvenli bir şekilde korunmasını garantiliyor Bilgisayarlar, Microsoft Windows Vista işletim sistemine uyumlu olarak çalışıyor
HP - Compaq dc7700
HP, işletmelerin maliyetlerini düşürecek yepyeni masaüstü bilgisayar HP Compaq dc7700 ın duyurusunu yaptı Yeni bilgisayar, işletmelere daha etkin güvenlik ve kolay yönetim olanağı sunuyor HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Ülke Müdürü Serdar Urçar, kurumsal kullanıcılara yönelik hedeflerinin net ve basit olduğunu ifade ediyor: Kurumsal müşterilerimize, işletmelerinde daha etkin çalışabilmeleri için en yüksek kalitede, güvenilir bilgi işlem çözümleri sunmayı hedefliyoruz Kullanıcıların, verilerinin güvenliği veya BT altyapıları hakkında endişe etmelerine gerek olmaksızın en verimli şekilde çalışmalarına destek vermek istiyoruz
HP Compaq dc7700 - Hız ve Güvenlik Ön Planda
HP Compaq dc7700, kolay yönetim ve maksimum güvenlik sunuyor Örneğin, Intel vPro nun gelişmiş yönetim teknolojsayesinde kullanıcılar uzaktan, cihazların çalışıyor olmasına gerek kalmadan güvenli biçimde stok kontrolü ve onarım yapabiliyorlar HP Compaq dc7700 ün temel özellikleri arasında şunlar yer alıyor:
Intel Core 2 DuoTM işlemci ile enerji tasarrufu
Gelişmiş termal özelliklerin yanı sıra maksimum hız ve performans için DDR-2 667 belleğe sahip Intel Q965 Express performans yonga seti
Gerçek zamanlı lokal yedekleme çözümü için RAID desteği
SMART III sabit sürücüler
VoIP için gelişmiş ses tecrübesi (4 kanallı ses ve gürültü azaltma özellikleriyle daha kaliteli ses transferi)
HP Backup ve Recovery Manager ile gerçek zamanlı veri yedekleme (RAID 1)
HP dc7700 Vpro SFF vPRO E6300 80G 512M 4 PC: 979 USD + KDV
HP dc7700 Vpro CMT vPRO E6400 160G 1 0G 4 PC: 1129 USD + KDV
HP Hakkında
HP, bireysel kullanıcılara, ev-ofislere ve büyük küçük tüm işletmelere global çapta teknoloji çözümleri sağlıyor Firmanın sunduğu çözümler arasında BT altyapı sistemleri, global hizmetler, kurumsal ve ev kullanıcılarına yönelik bilgi işlem, görüntüleme ve baskı teknolojyer alıyor 31 Temmuz 2006'da sona eren son 4 çeyrek mali yıl sonunda HP, 90 milyar dolar gelire ulaşmıştır HP ve sunduğu çözümler hakkında ayrıntılı bilgi için www hp com tr adresini ziyaret edebilirsiniz
Kaynak: letsgodigital org
|
|
|