07-28-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hp 3 Kıtada Basın İlişkmeltem Kınacı Ya Emanet
* HP 3 kıtada Basın İlişkMeltem Kınacı ya emanet : HP, 3 kıtada basınla ilişkilerini bir Türk e emanet etti HP Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika da Pazarlama İletişim Müdürü olan Meltem Bayraktar Kınacı, bu görevine ilave olarak aynı bölgede HP Teknolojik Çözümler Grubu nun basın ve halkla ilişkilerini de yönetecek 1994 yılında Koç Holding Yönetim Bilgi Sistemleri departmanında iş hayatına katılan Meltem Bayraktar Kınacı, HP de ilk olarak 1997 de Türkiye ofisinde Bilgisayar, Sunucu ve Yazıcı Ürün Gruplarından Sorumlu Pazarlama ve İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak göreve başladı Kınacı, 2005 yılından bu yana Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika da Pazarlama İletişimi Müdürlüğünü yürütüyor
HP - Meltem Bayraktar Kınacı
HP Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Basınla İlişkiler Yöneticiliğine Meltem Bayraktar Kınacı getirildi 1994 yılında Koç Holding Yönetim Bilgi Sistemleri departmanında iş hayatına katılan Meltem Bayraktar Kınacı, HP de ilk olarak 1997 de Türkiye ofisinde Bilgisayar, Sunucu ve Yazıcı Ürün Gruplarından Sorumlu Pazarlama ve İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak göreve başladı Daha sonra 2001 de HP Global de E-Devlet Pazarlama ve İletişim Müdürlüğüne getirilen Kınacı, 2002 de Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Üretim ve Dağıtım Sektörü Pazarlama İletişim Müdürü olarak atandı 1 yıl sonrasında aynı bölgenin İletişim,Medya ve Eğlence Sektörünün Pazarlama İletişimi görevleri arasına eklendi 1 yıl sonrasında aynı bölgenin İletişim,Medya ve Eğlence Sektörünün Pazarlama İletişimi görevleri arasına eklendi Kınacı, 2005 yılından bu yana Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika da Pazarlama İletişimi Müdürlüğünü yürütüyor
HP Hakkında
HP, bireysel kullanıcılara, ev-ofislere ve büyük küçük tüm işletmelere global çapta teknoloji çözümleri sağlıyor Firmanın sunduğu çözümler arasında BT altyapı sistemleri, global hizmetler, kurumsal ve ev kullanıcılarına yönelik bilgi işlem, görüntüleme ve baskı teknolojyer alıyor 31 Temmuz 2006 da sona eren son 4 çeyrek mali yıl sonunda HP, 90 milyar dolar gelire ulaşmıştır HP ve sunduğu çözümler hakkında ayrıntılı bilgi için www hp com tr adresini ziyaret edebilirsiniz
Kaynak: letsgodigital org
|
|
|