Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büro, elektrikli, laboratuvarı, makineleri

- Elektrikli Büro Makineleri Laboratuvarı

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

- Elektrikli Büro Makineleri Laboratuvarı

OKI Printing Solutions, 2007-2008 öğretim yılında Şişli Endüstri Teknik Meslek Lisesi'nde başlattığı sosyal sorumluluk projesi olan 'OKI Elektrikli Büro Makineleri Laboratuvarı'nın açılışını dün gerçekleştirdi

Yazıcı sektörünün temel sorunlarından biri olan teknik kadro eksikliğini, eğitimli personel adaylarıyla tamamlamak için oluşturulan projede, Şişli Endüstri Teknik Meslek Lisesi Elektrik-Elektronik bölümü öğrencilerinin lise eğitimleri boyunca "OKI Elektrikli Büro Makineleri Laboratuvarı"nda teknik eğitim almaları sağlanıyor

OKI Printing Solutions Genel Müdürü Lusi Adut, yaptığı açılış konuşmasında "Eğitime destek olmak için Şişli Endüstri Teknik Meslek Lisesi içinde yaptırdığımız Elektrikli Büro Makineleri Laboratuvarı'nda eğitim gören öğrencilerin, sektörün kalifiye teknik eleman ihtiyacını karşılayacak olması bizi mutlu etmektedir OKI olarak eğitime verdiğimiz desteği önümüzdeki yıllarda artırarak ülke genelinde sürdürmeyi istiyoruz" dedi

OKI Printing Solutions'ın hedefi şu şekilde açıklandı: "Gelecek nesillerin pratik bilgi ihtiyacını karşılamak, hem sektöre büro makinaları alanında eğitilmiş kalifiye teknik eleman yetiştirmek, hem de kendi teknik personel ihtiyacını karşılamak"

[/b]
Kaynak: Chip Dergisi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com