Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alanlarına, çocuklar, farklı, göre, ilgi, istiyor, seçenekler, teknoloji

- Çocuklar Da Teknoloji İstiyor - İlgi Alanlarına Göre Farklı Seçenekler

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

- Çocuklar Da Teknoloji İstiyor - İlgi Alanlarına Göre Farklı Seçenekler

Yalnızyiğit, oyun sevmeyen çocukların ise kişisel bir dizüstü bilgisayara sahip olmak istediğini; kendi dijital müziklerini yapabilecekleri ekipmanları, dijital bir fotoğraf makinesi, mp3 ya da mp4 çalar, interaktif eğitim paketleri, kaliteli ses sistemleri gibi donanım ve yazılımlara ilgi duyduğunu kaydetti

Bu kitlenin en büyük tercihlerinin başında eskiden yüzlerce kaset ya da CD'ye sığan eğitim paketlerinin tek bir DVD'ye sığması ile oluşan görsel video anlatımlı interaktif eğitim paketleri geldiğini kaydeden

Yalnızyiğit, "internet üzerinden 20 YTL civarında sipariş verilebilen bu paketleri kullanabilmek için büyük boy bir LCD monitör, kaliteli bir kulaklık ya da 51 kanal ses sitemi gerekiyor Bu kapsamda 100-150 YTL fiyatlı ses sistemleri tercih edilebiliyor" dedi

Yalnızyiğit, donanımlardaki birinin modelinin yükseltilmesinin daha sonra bağlantılı sistemlerde de yenilemeye yönlendirdiğini ve bu sürecin bilgisayar kasasının kaldırabileceği noktaya kadar gittiğini, ardından da yenisinin alınması noktasına gelindiğini, böylelikle de geleneksel oyuncaklara göre fiyatların katlanarak arttığını anlattı[/b]
Kaynak: Chip Dergisi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com