|
|
Konu Araçları |
fare¦, gezinenler, harikası, için, sürekli, tasarım |
Sürekli Gezinenler İçin Tasarım Harikası Fare?¦ |
07-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sürekli Gezinenler İçin Tasarım Harikası Fare?¦Sürekli gezinenler için tasarım harikası fare?¦O şehir senin bu şehir benim gezinen ya da şehir içinde oradan oraya koşturanlar için gerçekten büyük kolaylık sağlayan kullanımı kolay bir fare?¦Bu küçük fare piyasa da satılmasa da bir Compaq nc2400 ultra taşınabilir HP dizüstü satın aldığınızda yanında geliyor diyecektim ki iletişimci arkadaşlarımdan ayrıca satılan bir ürün olduğunu öğrenince sevindim Küçük ve gerçekten taşınabilir bir dizüstü almak isteyenler için ideal özellikle sahip nc2400 serisi ile birlikte teste gelen HP bluetooth PC card fare pcmci yuvasına üzerinden şarj oluyor Küçük ve gerçekten taşınabilir bir fare olması dikkat çekici Neredeyse nc2400 den daha fazla ilgimi çekti desek yalan söylememiş oluruz Her an yanında bir dizüstü taşıyanlar bilir; dizüstü çantanızın içinde nereye koyacağınızı bilemediğiniz, koyduğunuzda da bir türlü bulamadığınız bir fare taşımak her zaman sorunludur Hadi buldunuz diyelim; genelde bir dizüstü ile kullanılan fare ler ergonomik olmadığı için elinizin ağrımasına sebebiyet verir ki bu da özgürlük yaşayacağım derken uzun vadede el sinirlerinizin kasılmasına sebep olur Oysa kullanışlı, küçük, bluetooth üzerinden bağlanabilen ve pcmci yuvasına saklanan ve en önemlisi kendinden beklenmedik şekilde ergonomik oluşu ile bu fare mobil çalışanlar için gerçekten ideal |
|