07-28-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İnce Ve Sik Verbatim Yeni Nesil 2.5" Tasinabilir Sabit Disk (Hdd) İni Tanitti
Ince ve Sik Verbatim Yeni Nesil 2 5" Tasinabilir Sabit Disk (HDD) ini tanitti Sik tasarimli yeni Verbatim Tasinabilir Sabit Disk ile, kullanicilar bilgisayarlarina 120, 160, 250, veya 320GB kapasite ilave edebilecekler Avuçiçi ölçülerindeki harici diskler, hem Windows hem de Mac kullanicilari için Subat ayindan itibaren satisa sunulacak
Veri ve görsellerin hizli ve kolayca saklanmasi, tasinmasi, yedeklenmesi ve paylasilmasi ihtiyaci, tüm dünyada takilip çikarilabilir veri depolama endüstrisini asiri büyütmektedir Bunun neticesi olarak, pazar arastirma sirketi GfK, Bati Avrupa da 2007 yilinda 10 milyon tasinabilir sabit disk satilacagini öngörmüstür Bu, 2006 yilinda satilan 5 2 milyon adet ile karsilastirildiginda % 90 lik bir atis demektir GfK, 2008 yilinda, 2 5" ve 3 5" Tasinabilir Sabit Disk satislarinin Bati Avrupa da 14 milyonu geçecegini öngörmektedir
Son teknoloji ile birlesen çagdas tasarim
Verbatim 2 5" Tasinabilir Sabit Diskleri, çok yönlü kullanim için, hem USB hem Combo USB/FireWire arayüzü seçenekleriyle piyasaya çikartmistir USB 2 0 ile baglanan Tasinabilir Sabit Diskler, 5,400 rpm hizla, saniyede 480MB aktarma yaparken, FireWire baglantisiyla saniyede 400MB veri aktarilabilmektedir FireWire ve USB 2 0 modellerinin her ikisi de veri yolundan elektrik aldiklarindan, ayri bir güç kaynagina gerek kalmamaktadir
Macintosh ve Windows için back-up yazilimi
Tasinabilir Verbatim Sabit Diski bir bilgisayara baglandiginda bilgisayarin sürücüsü gibi islev görür Bu sayede kullanicilar, tasinabilir diskteki bilgileri ikonlarindan tasiyarak ana diske kopyalayabilirler Verbatim Sabit Diskleri en son isletim sistemleri olan Vista ve Leopard uyumludur Verbatim 2 5 HD sürücüsü, düzenli yedekleme için, Apple isletme sistemi olan ??Leopard Mac OS X un yedekleme özelligi ??Time Machine yazilimi sayesinde modern Mac ürünlerinin hepsiyle uyumludur USB modelinde, Nero s ??BackItUp 2 Essentials yazilimi kullanilmakta ve kisisellestilebilen profesyonel veri yedekleme imkani yaratan yazilim 26 dilde hazirlanmistir Yeni zarif tasarimli Verbatim 2 5 Tasinabilir Sabit Disk (HDD) 120, 160, 250, veya 320GB kapasiteli ürün gamiyla Subat 2008 tarihinden itibaren satis noktalarinda tüketici ile bulusacak
|
|
|