Asus'tan Vista Uyumlu Anakartlar |
07-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Asus'tan Vista Uyumlu AnakartlarMicrosoft Windows Vista işletim sisteminin piyasa çıkmasıyla birlikte ASUS, özel olarak yeni işletim sistemi için tasarlanmış olan 4 yeni anakart modelini tanıttı ScreenDUO, AI Remote, AP Trigger, TPM (Trusted Platform Module) ve ASAP (ASUS Accelerated Propeller) gibi ASUS'a özel pek çok yeni teknoloji ile donatılmış anakartlar, Microsoft Windows Vista işletim sisteminin tüm yeniliklerine sorunsuz uyumluluk vaad ediyor Şimdi, yeni anakartlarla beraber gelen teknolojilere biraz daha yakından bakalım ScreenDUO ScreenDUO kullanışlı ikinci ekran sayesinde önemli bilgilerinizi bilgisayarı açmadan görmenizi sağliyor ScreenDUO ile PC veya web sitelerinden bilgileri senkronize edebiliyor, RSS mesajlarını, toplantı programlarını ve diğer önemli bilgileri görüntüleyebiliyorsunuz Bu bilgilere ulaşmak istediğinizde bilgisayarınızı açmaya gerek kalmadan kolayca ulaşarak zamandan tasarruf edersiniz AI Remote AI Remote ile uzaktan kontrolün keyfini yaşatıyor Sadece bir tuş dokunuşuyla bilgisayarınızı açıp/kapatabilir, AP Trigger fonksiyonu ile favori uygulamalarınızı çalıştırabilir, AI Gear ve AI Nap uygul amalarını kontrol edebiliyorsunuz AP Trigger ASUS AP Trigger ile medya ya da favori uygulamalarınızı hızlıca başlatabilir ya da kaldıkları yerden devam ettirebiliyorsunuz AI Remote üzerinde bulunan tuş ile önceden belirlenmiş uygulamaları eşzamanlı olarak aynı anda başlatabiliyorsunuz TPM Desteği Microsoft Windows Vista uyumlu bu anakartlar destekledikleri Trusted Platform Module (TPM) sayesinde; gelişmiş veri koruma, yüksek seviye şifreleme üzerinden güvenlik ve platform bütünlüğü sağlıyor TPM, Windows Vista BitLocker Drive Encryption donanım gereksinimi de karşılayarak daha güvenli çalışma ortamı sunuyır Not: TPM mödülü ayrı olarak satılmaktadır ASAP (ASUS Accelerated Propeller) ASAP (ASUS Accelerated Propeller); Microsoft Windows Vista işletim sistemi altında gelişmiş sistem performansı sağlayan Windows ReadyBoost destekliyor Mevcut Modeller :: M2N32-SLI Premium Vista Edition :: M2N-Plus Vista Edition :: P5B Premium Vista Edition :: P5B-Plus Vista Edition Teknik Özellikler M2N32-SLI Premium Vista Edition M2N-Plus Vista Edition P5B Premium Vista Edition P5B-Plus Vista Edition CPU AMD® Athlon 64 FX AMD® Athlon 64 FX Intel® Core?2 Quad Intel® Core?2 Quad Çipset NVIDIA nForce® 590 SLI? MCP NVIDIA nForce® 500 SLI? MCP Intel® P965/ ICH8R Intel® P965/ ICH8R Bellek Çift kanal DDR2-800/667/533 Çift kanal DDR2-800/667/533 Çift kanal DDR2-800/667/533 Çift kanal DDR2-800/667/533 ASUS AI Lifestyle Vista Edition özellikleri *ScreenDUO *AI Remote *AP Trigger *TPM (opsiyonel) *ASAP *AI Remote *AP Trigger *TPM (opsiyonel) *ASAP *ScreenDUO *AI Remote *AP Trigger *TPM (opsiyonel) *ASAP *AI Remote *AP Trigger *TPM (opsiyonel) *ASAP ASUS AI Lifestyle özellikleri *AI Gear *AI Nap *ASUS Fansız tasarım: Isı boruları ile soğutma çözümü *Stack Cool 2 *AI Gear *AI Nap *Q-Connector *EZ Flash 2 *CrashFree BIOS 3 *AI Gear *AI Nap *ASUS Fansız tasarım: Isı boruları ile soğutma çözümü *Stack Cool 2 *AI Gear *AI Nap *Noise Filter *Q-Connector *OC Profile |
|