|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
chakra, enermax, incelemesi, lianli, pc007 |
![]() |
Lian-Li Pc-007 Fb Plus İi İncelemesi + Enermax Chakra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lian-Li Pc-007 Fb Plus İi İncelemesi + Enermax Chakra![]() Malzeme:100% alüminyum malzeme - Renk:Siyah ve beyaz olarak iki seçenek - Fanlar:Çift öne ve arkada olmak üzere 120mm mavi ledli fan - Yan Panel:Transparan yan panel ve sessiz 25cm yan fan - Additional top 80mm fan mounting position (not included) - Ön Panel: 2xUSB, 1xFirewire 1xKulaklık 1xMikrofon - Sökülebilir parçalar: ön panel ve power supply levhası - Sürücü Yuvaları: 4 x 5 ![]() ![]() ![]() - Ölçüler: 210x450x490 mm ( W,H,D) - Power supply: Yok - Garanti: 1 Yıl Kasaya yüksekten yani fotoğrafı geriden ele alacak olur isek uzaklaşıp kasanın çok fazla güzel yanı olduğu gibi eksileride yok değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasanın çok ağır olacağını düşünmüştüm fakat aklıma gelmedi komple alüminyum olan bir kasa ağır olmaz zaten ![]() ![]() Enermax ile karşılaştırmadan resimelrine bakmadan önce +/- leri Benim gözümden kasanın artıları eksileri + %100 saf alüminyum malzeme + Kusursuz işçilik + Mat siyah yıpranmaz siyah boya + Ön ve arka 12 cm lik bilyalı fanlar + Yan 25 cm çapında fan + Üst kısıma istenirse fan takılabilmesi + Geniş iç hacim ve kullanılabilirlik + Tüm fanlar çok sessiz ve hepsi bilyalı + Çıkarılabilir PSU arak kapağı + Hdd lerin soğutulması için 12 cm fan + Hdd ler için ayrı kısım + Çok fazla vida özel tornavida ve kullanım kitapçığı - e-sata için ön panelde yer yok (gerçi çoğu kasada yok) - 25 cm lik fan için ayar yok (dışarı yada içeri üflemesi için) - Çizilmelere karşı dikkat edilmesi şart - Gizli bir 5,25 yuvası yok - Vidasız kullanım yok (Komple alüminyum olan bir kasada bunu uydurmaları zor olabilirdi zaten) Sizinde gördüğünüz gibi hemen hemen aynı boyutlardalar bu resim de ilk göze batan fark Lian Li nin şeffaf yan kapağından içerisinin gayet net ve güzel görünmesi fakat bunun Chakra da olmaması ![]() ![]() ![]() ![]() Burdada yine Chakra nın hem bir artısı artı olduğu kadarda eksisi geliyor ![]() ![]() ![]() Burda da iki dev fanı görüyoruz ![]() Arkalarına baktığımızda Lian Li nin biraz daha geniş olduğunu görüyoruz (1 ![]() ![]() Üstten bir çekimde de size malzemelerini göstermek istedim fakat pek başarılı olamadım sanırım dijital makinanın olmayışı sorun oluyor ![]() ![]() Diyeceksiniz bu ne alaka ama göstermek istediğim Lian Li nin hiç görünmeyen bir yere bile kaliteli yaklaştığıdır ![]() ![]() Kasaların +/- lerini karşılıklı yazmıyorum çünkü fotoğraflardan bakarak zaten bir sonuç çıkaracaksınızdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chakranın gizli 5,25 lik iki bölmeside mesela bana göre bir artı bu Lian Li de yok ![]() ![]() Malzeme kalitesi - işçilik - geniş iç hacim - 12 cm iki adet fan - %100 komple alüminyum: Lian Li e-sata - ayarlanabilir 25 cm fan - darbelere daha fazla dayanıklılık - kısmen vidasız montaj: Enermax Chakra |
![]() |
![]() |
|