![]() |
İşte Büşra'nın Koleji... |
![]() |
![]() |
#1 |
yosun_26
|
![]() İşte Büşra'nın Koleji...TÜBİTAK töreninde türbanıyla ödül alan Elif Büşra’nın okuduğu Şefkat Koleji’nin tamamı türbanlı ![]() ![]() ![]() Üniversitede türban tartışılırken, İstanbul Şefkat Koleji’nde çekilen fotoğraflar türbanın ilköğretim okullarına kadar indiğini gösterdi ![]() ![]() ![]() TÜBİTAK’ın geçtiğimiz hafta düzenlediği Ulusal Bilim Olimpiyatları ödül töreninde, türbanlı ilköğretim öğrencisi sahneye çıkarak ödül almış, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik de tepki çekeceği bilindiği halde türbanlı öğrenciye ödül verenlere kızmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rahatça girebiliyorlar Ödül alan öğrencinin okulunda yaklaşık iki ay önce çekilen fotoğraflar, sorunun boyutlarının daha büyük olduğunu ortaya koydu ![]() ![]() ![]() Haremlik-selamlık ve seccadeli sınıflar Sınıfta namaz kılıyorlar Sırasının yanına seccade sererek sınıfta namaz kılan bir öğrenciye ait fotoğraf, okul yönetiminin bu konuda hiçbir kısıtlamaya gitmediğini hatta teşfik ettiğini gösretiyor ![]() ![]() Erkekler hiç görünmüyor Fotoğraflarda sadece kız öğrencilerin görünmesi de dikkat çekiyor ![]() ![]() Paravanla ayrılmış mescid var Okulun geniş bölümlerinden biri de mescid olarak düzenlenmiş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İşte Büşra'nın Koleji... |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : İşte Büşra'nın Koleji...Açıkcası gündemden düşmeyen bu olaylar hakkında pek konuşmayı sevmiyorum ![]() ![]() Trabzon'dayım (sanıyorum bu senenin temmuz ayıydı) , cuma namazı vakitlerinin birinde değerli Hoca vaazında nitekim bu tür haberlere ve gündeme değinmişti ![]() "_Halkımız Kur-an'ı Kerim kelimesini işitince 'OOOoo' diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katiyen benim burada haremlik selamlık mantığını desteklediğimi düşünmenizi istemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|