![]() |
Müşteri Hizmetleri:)) |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Müşteri Hizmetleri:))Müşteri Hizmetleri MT: - iyi günler ben Alia size nasil yardimci olabilirim? Abone: - simdi Aria Hanim, benim bir Aria hattim vardi ![]() *** MT: - isminizi ögrenebilir miyim? Abone: Ne yapcaksiniz ismimi, ben hat sahibi degilim ![]() MT : Hitab etmek açisindan sormustum ![]() Abone: Siz bana kisaca Rüzgarin Oglu diyebilirsiniz ![]() *** Abone: iyi günler , ben Turkcell hat kullaniyorum, Avea ya geçmeyi düsünüyorum ![]() ![]() ![]() MT: (saskin bir sekilde) Memnuniyetle sorularinizi yanitlayabilirim ![]() Abone: Preveze Deniz Savasi kaç yilinda olmustur? MT: ?!?!?!? Abone: Noldu bilemediniz? MT: Biz burdan sadece is ile ilgili sorulara cevap verebiliyoruz ![]() Abone: Demek bilmiyorsunuz sorumun cevabini? MT: 1538 Abone: Bilemediniz ![]() MT: (Dayanamaz) Bildim Ahmet Bey bildim ![]() ![]() ![]() Abone: Bravo, ben sizi denemistim zaten ![]() (Adam nerden bilsin MT nin Tarih bölümü son sinif ögrencisi oldugunu) *** Abone: iyi günler, hattimi açtigimda bana pin sormuyor, baska bir sey soruyor ![]() MT: Memnuniyetle yardimci olayim, ne soruyor ögrenebilir miyim? Abone: Bugün Allah için ne yaptin? Diye soruyor ![]() *** MT: Size birkaç kodlama ileticem, not alabilir misiniz? Abone: Tabi ![]() MT: Var da sizin pek isinize yaramaz ![]() Abone: Harbi ya ![]() ![]() ![]() ![]() MT: Yok, önemli degil
|