![]() |
Yöresel Yemek Tarifleri - Çorum Baklavası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yöresel Yemek Tarifleri - Çorum BaklavasıYöresel yemek tarifleri - Çorum Baklavası Çorum Baklavası Hamur için: 4 su bardağı un 3 yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 3 çorba kaşığı yoğurt Bir tutam tuz İç malzeme: 2 su bardağı ince çekilmiş ceviziçi 1 paket (250 gr) margarin Şurup için: 7 su bardağı tozşeker 8 su bardağı su 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|