![]() |
Yöresel Yemek Tarifleri - Sülbiye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yöresel Yemek Tarifleri - SülbiyeYöresel yemek tarifleri - Sülbiye Sülbiye (Akşehir) Kullanılacak Malzemeler Yarım kilo kuşbaşı et (haşlamalık) 1 kg arpacık soğan 1 baş sarımsak 1 bucuk su bardağı nohut (akşamdan ıslatılmış) 1 çorba kaşığı salça 2 çorba kaşığı tereyağı veya margarin 1 çay kaşığı kimyon tuz kırmızı biber Hazırlanma Şekli Akşamdan ıslatılan nohutları 5 dakika kaynatıp süzgece alıp suyunu süzdürün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|