Eyvah!Oğul(Şehitlerimiz İçin) |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Eyvah!Oğul(Şehitlerimiz İçin)![]() Eyvah oğul Öpmeye doymadığım hayırsızım Sevmeye kıymadığım yürek sızım Şimdi omuzlarında Melekler Ağlasın ![]() Feryadımı Duyan Analar Ağlasın Dağ Gibi Aslanımı Elde Bıraktım Eyvahıma yıkılan umutlarıma oğluma Almadığım Gelinler yaslı Eyvah oğul Öpmeye doymadığım hayırsızım Sevmeye kıymadığım yürek sızım Şimdi omuzlarında Melekler Ağlasın ![]() Şehitler ölmez, VATAN bölünmez! ![]()
|
|
#2 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Eyvah! Oğul (Şehitlerimiz İçin)Her biri bu aziz vatanın birbirinden değerli güzel evlatlarıydı ve bu millet var oldukça da öyle olmaya devam edecekler Hepsini sevgi ve saygıyla anıyor, ailelerine yürekten baş sağlığı diliyorum![]() Bu değerli ve oldukça anlamlı paylaşımınız için teşekkürler Sevgili Suskun
|
|
Cevap : Eyvah!Oğul(Şehitlerimiz İçin) |
|
|
#3 |
|
jasmine
|
Cevap : Eyvah!Oğul(Şehitlerimiz İçin)şehitlerimizin ruhları şat olsun ve şehit annelerimizede allahtan sabır dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şehitler ölmez vatan bölünmez ![]() ![]() ![]() ![]() paylaşımın için tşkler suskun ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
suskun
|
Cevap : Eyvah!Oğul(Şehitlerimiz İçin)Ben teşekkür ederim Sevgili Kaplan! ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
suskun
|
Cevap : Eyvah!Oğul(Şehitlerimiz İçin)jasmin konuyu ben açmıştım ama olsun farketmez,okuyan gözlerine sağlık! ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
jasmine
|
Cevap : Eyvah!Oğul(Şehitlerimiz İçin)affedersin tşkler suskun |
|
|