![]() |
Makyaj Da Yaparım Kariyerde |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Makyaj Da Yaparım KariyerdeMakyaj da yaparım kariyerde Makyaj da yaparım kariyerde Eskiden makyajsız, siyah ve kahvenin ağırlıkta olduğu kıyafetler giyen tesettürlü kadınlar artık rengarenk türbanları, makyajları ve vücut hatlarını ortaya çıkaran kıyafetleri ile dikkat çekiyor ![]() İslamcı çevrelerin tesettürlü kadınlara yönelttiği "Başörtülü yarı çıplaklar" eleştirilere yanıt geldi Milli Gazete yazarı Mine Alpay Gün’ün eleştirisiyle başlayan tartışmada modern tesettürün türbanı yozlaştırdığı iddialarına yanıt ise türbanlı kadınlardan geldi ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Makyaj yapmak yozlaşma değil bence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() R ![]() ![]() ![]() ![]() “Hİç makyaj yapmadım ama süslenmek yozlaşma değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() D ![]() ![]() ![]() ![]() “Dindar olduğumu düşünüyorum ve elimden geldiğince de dini vecibelerimi yerine getiriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Makyaj Da Yaparım Kariyerde |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Makyaj Da Yaparım Kariyerdebu kadınlar tesettürün ne anlama geldiğini anlayamamışlar bence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|