![]() |
Örtünme Bahaneleri. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Örtünme Bahaneleri.Örtünme bahaneleri ![]() Örtünmek İsterim Ama İkna Olmam Lazım " KURAN DA KESİN HÜKÜM VAR YETMEZMİ İKNA OLMANA " Allah (c ![]() " AMA GÜNAHKAR KULUM DER " Kapalıyım, Ama Ailem Okul İçin Başımı Açmamı İstiyor " AİLEN SENİ CEHENNEM ATEŞİDEN KURTAMAYACAK " Genç Yaştada Kapanmak Olmaz ki, Yaşlanınca İnşaALLAH ![]() ![]() ![]() " YAŞAYACAĞIN GARANTİ Mİ YA YARIN ÖLÜRSEN " Tekrar Açılırım Düşüncesiyle, Kapanmıyorum " HELE Bİ KAPAN ONU SONRA DÜŞÜNÜRSÜN " Bazı Özgürlüklerimin Kısıtlanacağı Düşüncesiyle Kapanmak İstemiyorum " ALLAH'IN KARŞISINDA ÖZGÜR OLABİLECEKMİSİN " Kapanmak Önemli Değil Önemli Olan Kalbin Temizliği " KALBİN TEMİZLİĞİ GÜNAHA ENGEL DEĞİL " Evlenince Kapanırım " Kızım Evlenince Kapanır " " EVLENECEĞİN GARANTİMİ ", Güzelliğimi Sergilemek İstemediğimden Dolayı Kapanmamıştım " GÜZELLİĞİNİ SADECE EŞİNE SERGİLESEN NE GÜZEL OLUR " Başörtüsü İçin Henüz Kendimi Hazır Hissetmiyorum " ÖLÜNCEMİ HAZIR OLACAKSIN " Bu Zamanda Başörtüsü Olmaz ki Hangi Çağda Yaşıyoruz " GÜNAHIN BU ZAMANI O ZAMANI YOK KURAN HER ÇAĞ İÇİN İNDİ" Kısmet Bir Bakarsın Kapanırız İnşaALLAH ![]() ![]() ![]() " İNŞALLAH AMA ACALE ET ÖLMEYECEĞİNE DAİR SENEDİN Mİ VAR Kapanmak İçimden Gelmiyor NEDEN GUNAH İŞLEMEK HOŞUNAMI GiDİYOR alıntı |
![]() |
![]() |
|