Hazırlanması:[*]Kadayıfı 1-2 saat öncesinden derin dondurucuya koyun Dondurucudan alıp kolayca kırarak tencereye koyun[*]İçine yağı, şekeri lave edip orta harlı ateşte sürekli karıştırarak kavurun Pembe hale gelince cevizi ekleyin Ateşten alıp soğutunMuhallebi Malzemeleri:
1kg süt
4 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı mısır nişastası
2 türk kahvesi fincanı toz şeker
1 yumurta
1 paket vanilya
1 küçük paket (süt paketinde) krema
Hazırlanması: [*]Krema hariç tüm malzemeyi muhallebi gibi pişirip soğutun Soğuduktan sonra içine kremayı ekleyip mikserle karıştırın[*]Kadayıfın yarısını büyük dikdörtgen borcama serin Üzerine muhallebiyi yayın Kalan kadayıfı da serin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.