Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Salata & Meze

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
etimek, kişilik, kolay, pırasalı, salatası

Pırasalı Kolay Etimek Salatası (8 Kişilik)_

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pırasalı Kolay Etimek Salatası (8 Kişilik)_

Pırasalı Kolay Etimek salatası (8 kişilik)_
Pırasalı Etimek Salatası

yeni bir tarif
Yapımı çok kolay ve leziz bir salata tarifi vermek istiyorum Hatta öyle malzeme listesi falan vermeden kısaca anlatacağım inşaallah Misafir sofraları için 15 dakika içinde yapılabilecek bir salata Farklı sebzelerle de yapabilirsiniz Denemeye korkanlar için fırsat buldukça farklı versiyonlarını da paylaşırım inşaallah

Pırasalı Kolay Etimek salatası (8 kişilik)
Küçük boy kare borcamın dibine tuzlu etimekleri yerleştirin Kırarakta koyabilirsiniz sorun olmaz Bir adet pırasayı küçük doğrayın Bir adet havucu rendeleyin Bir kaç dal kereviz yaprağını doğrayın Tuzunu atın Az yağda sebzeler yumuşayana kadar pişirinBiraz karabiber ve çok az kimyon ilave edip karıştırın Sarmısaklı yoğurt hazırlayın Birazını ayırıp kalanını etimeklerin üzerine dökün Hafif ılıyan pırasalı harcı yoğurdun üzerine dökün Kalan yoğurtla üzerini süsleyin Ben hafif süzdürülmüş yoğurt kullandım ve yoğurdu sıkma aparatına koyup salatayı öyle süsledim
Çok fazla bekletirseniz etimekler çok yumuşuyor En çok 2-3 saat içinde yenirse daha iyi olur Ben etimekleri hafif çıtır sevdiğim için ılık tüketmeyi tercih ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com