![]() |
Reçel Tarifleri - Kan Portakalı Reçeli Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reçel Tarifleri - Kan Portakalı Reçeli TarifiReçel Tarifleri - Kan Portakalı Reçeli Tarifi Kan Portakalı Reçeli Tarifi - Kan Portakalı Reçeli Nasıl Yapılır - Kan Portakalı Reçeli Malzemeleri Kan Portakalı Reçeli >Malzemeler 600 gr kan portakalı 2 adet limon 3 cup (750 ml) soğuk su 4 cup (900 gr) toz şeker Yapılışı Bir gün önceden, portakalları ve limonları iyice yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün tencereyi ocağın üstüne koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not:Malzemeler 3 kavanoz (250 ml’lik) reçel yapmak içindir ![]() * Kavanoz Sterili : Kavanozların tamamen sığacağı büyüklükte bir tencerenin içine su koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|