![]() |
Yemek Tarifi İç Pilav Üzeri Kestaneli Hindi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yemek Tarifi İç Pilav Üzeri Kestaneli HindiYemek tarifi İç Pilav Üzeri Kestaneli Hindi İç PilavÜzeriKestaneliHindi (6 Kişilik) ![]() 1 adet hindi 1 çay bardağı sıvı yağ Tuz, kırmızı biber 5-6 adet arpacık soğan 1 adet defne yaprağı 1 adet elma Bir tutam tane karabiber 3 adet domates 5-6 adet sivri biber Yarım kg kestane İç Pilav İçin: 2 su bardağı pirinç 125 gram tereyağı 2 çorba kaşığı dolmalık fıstık 1 adet soğan 200 gram kuzu ciğeri 2 çorba kaşığı kuş üzümü 3 su bardağı etsuyu Yenibahar, karabiber, tuz Süslemek için : Izgara kestane, brokoli, dereotu Yemeğin Tarifi İç Pilav Pirinci ayıklayıp, ılık suyla ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuş üzümünü de ilave edip, et suyunu ekleyin ![]() ![]() ![]() Kestaneli Hindi Hindinin karnını kesip, içini temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Kestaneleri kızgın fırında kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|