Yemek Tarifleri Kestaneli Pilav |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yemek Tarifleri Kestaneli PilavYemek tarifleri Kestaneli Pilav KestaneliPilav (6 Kişilik) Malzemeler2 Su Bardağı Pirinç 3 Çorba Kaşığı Tereyağı 3 Su Bardağı Et Suyu 250 gr Kestane, Tuz Yemeğin Tarifi Kestaneleri ıslatıp kenarlarına birer çentik atın 150 derece ısıdaki fırında 40 dakika kadar pişirin Böylece hem pişecek hem de kabukları kolayca soyulacaktır![]() Kabuklarını soyduğunuz kestaneleri yağda soteleyin Pirinci ekleyip kavurmaya devam edin 3 su bardağı et suyu ve tuzu ilave ederek pişirin![]() Not: Dilerseniz pilava safran da ekleyebilirsiniz ![]() Tane tane pilav için Pilav piştikten sonra üzerine kağıt havlu veya gazete parçası örtüp tencerenin kapağını kapatın ve demlenmeye bırakın
|
|
|
|