![]() |
Yemek Tarifleri Kestaneli Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yemek Tarifleri Kestaneli PilavYemek tarifleri Kestaneli Pilav KestaneliPilav (6 Kişilik) ![]() 2 Su Bardağı Pirinç 3 Çorba Kaşığı Tereyağı 3 Su Bardağı Et Suyu 250 gr Kestane, Tuz Yemeğin Tarifi Kestaneleri ıslatıp kenarlarına birer çentik atın ![]() ![]() ![]() Kabuklarını soyduğunuz kestaneleri yağda soteleyin ![]() ![]() ![]() Not: Dilerseniz pilava safran da ekleyebilirsiniz ![]() Tane tane pilav için Pilav piştikten sonra üzerine kağıt havlu veya gazete parçası örtüp tencerenin kapağını kapatın ve demlenmeye bırakın ![]() |
![]() |
![]() |
|