Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
istihare, namazı

İstihare Namazı

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İstihare Namazı

İstihare Namazı
Bu istihareyi alıntı olarak sizlere iletiyorum arkadaşlar

Ben dönem dönem yaptığım ve başvurduğum bir istihare yöntemini sizinle paylaşmak istedimuzun zaman önce bir arkaşımın evinde denk geldim aldım,yazdım ve uyguladımhatta bir sürü arkadaşıma da tavsiye ettim bir sürü kişide gayet memnun kaldıyalnız ne kitap adını ne de yazarını hatırlamıyorum

Geceleyin dilerseniz yatsı namazınızı kılın ya da kendiniz bilirsiniz ki;
kılınması bence daha makbul
yalnız bu namazı kılarken en önemli hususlardan bir tanesi tertemiz bir mekan ki tüm namazlar için geçerlibir de kesinlikle beyaz bir örtüyü seccade olarak kullanmanızkesinle allı güllü vs dikkat çekecek birşey olmayacak2 rekat Allah rızası için namaz kılınıyornamaz bitip selam verildikten sonra secdeden kalkmadan adetler çok önemli;

Her seferinde Euzü-besmele okumak şartıyla 10 sefer herhangi bir salavat-ı şerife,10 kere fatiha,11 kere ihlas-ı şerif ve tekrar 10 kere salavat-ı şerife okunacakmühim olan muhakkak her adet başında Euzü-besmeleyi okumanızBitirince dileğinizi dileyin ne görmek istiyorsanız,muradınızıda diyebilirsinizartık ne için istihare namazına başvuruyorsanızhiçkimse ile asla ve asla konuşmayacaksınız,sağ elinizi sağ yanağınıza koyarak,başınızda kıble yönünde olmak şartıyla,uyuyuncaya kadar salavat-ı şerife okuyun ve dileğinizi düşününmutlaka görürsünüzaynı gün olmasa bir sonraki günben çok skıştığım ve kararsız kaldığım işlerim için devamlı denerim,şiddetle tavsiye ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com