![]() |
Namaz Kılmayanaın Bahaneleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaz Kılmayanaın BahaneleriNamaz kılmayanaın bahaneleri Önemini bilmemek ![]() -Allah Gafûr ve Rahîmdir, affeder” düşüncesini yanlış değerlendirmek ![]() -Daha gençsin, yaşlanınca kılarsın ![]() -“Zamanım yok” iddiası ![]() -Çalışmak da ibadettir” -gerçeğini yanlış anlamak ![]() -Hiç bitmiyor, usanıyoruz düşüncesi ![]() -Sihirli formül arayışı ![]() -Kılacağım ama duaları bilmiyorum ![]() -Çok yoğun işlerim var ![]() -Hastayım, nasıl kılayım? -Elimde yara var, abdestim olmaz ![]() -Üzerim temiz değil ![]() -ış yerinde izin vermiyorlar ![]() -Askerde, misafirlikte ve yolculukta nasıl kılayım? -Kılacaktım ama unuttum ![]() -Yer temiz mi, ortam uygun mu, kıble nasıl bulunur? -Camiye ve abdest yerine uzağız veya bilmiyoruz ![]() -Benim kalbim temiz, niye namaz kılayım? -Çok yorgunum, uykum var ![]() -Çocuk uykusuz bırakıyor, sonra da uyuyup kalıyorum ![]() -ıhtilâm oldum, gusül yapmam gerekir ![]() -Güneş doğmak üzereydi ![]() -içi sıcacık, dışarısı soğuk, üşeniyorum ![]() -Misafirlikte iken nasıl davranayım? -Saati kurmayı unuttum gibi vs ![]() ![]() ![]() Ne olur Allaha secde et inanki sen karli çikacaksin ![]() HADi KARDESiM AL ABDESTiNi TEVBE EDEREK NAMAZINA BASLA |
![]() |
![]() |
|